Jak stworzyć motyw do Firefoxa?


(Spryciarz8) #1

Tak jak w temacie.

Ogólnie chodzi jak zrobić motyw za pomocą dodatku Stylish lub czymś innym.

Chcę ulepszyć ten styl,nazywa się Anty-Śledzik i ma skrypt anty-śledzikowy.

Czy można mu pozmieniać np.kolory?

Z góry dziękuję!

Skrypt Anty-Śledzikowy:

#sledzik_box{display:none;}

#might_know_box{display:none;}

#your_ratings_box{display:none;}

#allegro_box{display:none;}

#last_gifts{display:none;}

div[class="cool_box_21 cool_box services_status"] { display:none !important;}

div[class="box box2 mailbox_box mail_box btab"] ~ *:not(div) { display:none !important; }

a[href*="wybor_platnosci"] { display:none !important; }

a[href*="/portfel/waluta"] { display:none !important; }

#sledzik_toggle_button {display:none !important;}

.follow_inactive, .followee, .dont_followee {display:none !important;}

a[title="Wyślij kwiaty"] {display:none !important;}

a[title="Podaruj €urogąbki"] {display:none !important;}

a[title="Wyślij prezent"] {display:none !important;}

[class="box box2 box_aktywni"] {display:none !important;}

[class="box box2 forums"] {display:none !important;}

div[id*="sledzik_box"] { display:none !important; }

[class="cool_box_21 cool_box prezenty"] { display:none !important; }

[class="person_list"] { display:none !important; }

div[id*="schools_min"] { display:none !important; }

div[id="online_list"] li[id*="online_ad"]{ display:none !important; }

div[id*="news"] { display:none !important; } 

div[id*="blog"] { display:none !important; } 

div[id*="content_main"] [class="cool_box_21 cool

a[class="eurogabki_give"] {display:none !important;}

a[class="gift"] {display:none !important;}

div#last_events_box + br + center {display:none !important;}

div#main_anonymous_left_column>center,

div.main_column_right div.flash_ad,

div.main_column_right a[target="_blank"],

div.partners_box>div.banners,

div.reklama,

div.text_ad,

div[class="ikonki"]:last-child {display:none !important;}

[class="notice_holder_profile_notice notice_box"] {display:none !important;}

[id="user_description"] {display:none !important;}

[id="blog_promo_link"] {display:none !important;}

div[id*="content_banner"] { display:none !important; }

div[id*="main_gifts"] { display:none !important; }

[class="invite_box"] { display:none !important; }

[class="search_form google_search_form"] { display:none !important; }

/* .ikonki:first-child + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki {display:none !important;} */

.ikonki:first-child + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki {display:none !important;}

.ikonki:first-child + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki {display:none !important;}

.ikonki:first-child + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki + .ikonki {display:none !important;}

.profile_box {

margin-top:0 !important;

div#xmas_logo a:before {

position: inherit !important;

padding:20px !important;

text-align:left !important;

float:left !important;

font-size: 30px !important;

font-family: Verdana !important;

font-style:italic !important;

font-weight:bold !important;

content: "Wasza klasa\ANasza kasa ;)" !important;

white-space: pre !important;

color: yellow !important;

EDIT 17.11.09 08:22 : Jeżeli trafiłem nie w ten dział,to proszę o przeniesienie tego tematu.


(Kstarski) #2

primo, zmień nazwe tematu, bo poprzez Stylish nie robi sie motywów firefoxa, ale zmienia sie arkusz stylów danej stronki (CSS)

możesz pozmieniać co chcesz, odpal sobie plik css z naszej-klasy i przeszukaj co mozna zmienić.

BTW tutaj masz troche przykładów: http://userstyles.org/styles/browse/all/nasza%20klasa