Jak stworzyc styl do phpbb3?


(Guauld) #1

No więc mam takie małe pytanie. w jaki sposób mogę stworzyc styl do mojego forum założonego na phpbb3? Czy jest do tego jakiś program lub coś? Bo bardzo chciałbym miec forum z moim własnym, niepowtaralnym stylem :slight_smile: . za odpowiedź bede dozgodnie wdzieczny :slight_smile: .


(Xaros) #2

Program? Tak jest... Notatnik :stuck_out_tongue:

Niezbędna znajomość PHP, jakieś umiejętności graficzne i heja :slight_smile:


(Guauld) #3

Acha. to dzieki, nie bo ja domyslalem sie, ze notatnikiem lub cos, ale wolałem sie upewnic. No trudno, dzieki za info :slight_smile:

edit///

mam jeszcze jedno pytanie. czy jesli np. wezme jakis styl (powiedzmy subsilver2) i wejde w jego pliki i podmienie obrazki, to czy bedzie dzialal z nowymi obrazkami?


(grandpajanek) #4

Ja na bazie subSilver zrobiłem własny styl forum http://www.dziadekjanek.vdd.pl.W temacie Pomoc-Forum znajdziesz link do tutoriala jak i które pliki z templates należy zmienić.