Witam. Mam problem z tą gierką :? Gdy ją włączam to wygląda ona przez cały czas TAK. Czy jest na to może jakiś sposób bo w menu gry i opcjach graficznych nie ma nigdzie ustawiania na pełny ekran. Czekam na pomoc od waszej strony.
Wiem ze takie coś występowało w grach “scrackowanych” nie wiem czy też z originałami…
Jaka Ty posiadasz wersje??
Oryginał więc nie wiem dlaczego tak jest Nawet przed chwilą ściągnąłem aktualizację do gry i i tak jest to samo
Nie wiem może zapora Ci blokuje?? Ja mam zaporę Outpost Pro i jak uruchamiam pierwszy raz jakąś grę - to wyskakuje komunikat …próbuje uruchomić się w trybie pełnoekranowym-klikam że tak :lol:
A u mnie nie wychodzi żaden komunikat - mogę grać tyle że nie mam truby pełnoekranowego :?
– Dodane 07.02.2009 (So) 20:01 –
Pomoże mi ktoś ??
Może ustaw we Właściwościach skrótu w zakładce ‘Skrót’ Uruchom na Zmaksymalizowane
Ok. Już udało mi się zrobić Niestety nie pomógł żaden z waszych sposobów
Jedyne co pomogło to wgranie Cracka
Wiem wiem, ale nie mogłem sobie z tym poradzić
A mam pytanie - czy jeśli posiadam oryginalną wersję i wgram Cracka to i tak będę miał oryginała ?
Wydaje mi się, że jakakolwiek ingerencja w system plików danego oprogramowania to piractwo, podobnie jak nieoficjalne spolszczenia gier. Ale nie robiłbym z tego problemu. Skoro gra jest oryginalna, to nie widzę żadnego powodu żeby się obawiać czegokolwiek.
To dobrze Dzięki wszystkim za pomoc