ja i moja siostra chcemy naraz mieć odpalone swoje gg i chociaz mam na obu kontach zaznaczoną opcje “zezwalaj na wielokrotne uruchomienie” to i tak po wybraniu użytkownika drugie konto się nie odpala;/
Jak to nie?? Ja nie mam z tym żadnych problemów! Po prostu odpalam drugie GG, albo odpali się wybór użytkownika albo drugie GG z ostatnio wybieranym kontem i w nim zmieniam użytkownika!
To spróbuj jeszcze raz. Mnie też czasem się nie odpala Ale to może być powód tego, że masz zabezpieczone konto hasłem (bo ja nie mam
).
przecież
:?
Jak nie wiesz to nie pisz :twisted:
Można to zrobić. Ja robiłem to w taki sposób że odpalałem najpierw jedno konto i potem drugie.
Może przeinstaluj GG. Ściągnij najnowszą wersję lub pokombinuj ze starszymi. Jestem pewien że tak można.
W przypadku wersji 7 tak jak mówili poprzednicy wystarczy dwa razy uruchomić program. Początkowo (chyba - dawno nie korzystałem z gg) załaduje się ten sam profil, który jednak można zmienić na inny.
W starszych wersjach gadu konieczne jest posiadanie wtyczki clonegg.
Jest ona zawarta w PowerGG
Co do tego nie jestem przekonany. U mnie śmigało ze starszymi wersjami niż 7.0 i bez żadnej wtyczki.
Powergg ->klonuj
Koniec
Trudne :?:
ja probowałem na starszych wersjach i sie nie dawalo