Jak uruchomić dwa konta gg naraz?

ja i moja siostra chcemy naraz mieć odpalone swoje gg i chociaz mam na obu kontach zaznaczoną opcje “zezwalaj na wielokrotne uruchomienie” to i tak po wybraniu użytkownika drugie konto się nie odpala;/

Jak to nie?? Ja nie mam z tym żadnych problemów! Po prostu odpalam drugie GG, albo odpali się wybór użytkownika albo drugie GG z ostatnio wybieranym kontem i w nim zmieniam użytkownika!

To spróbuj jeszcze raz. Mnie też czasem się nie odpala :smiley: Ale to może być powód tego, że masz zabezpieczone konto hasłem (bo ja nie mam :smiley: ).

przecież

:?

Jak nie wiesz to nie pisz :twisted:

Można to zrobić. Ja robiłem to w taki sposób że odpalałem najpierw jedno konto i potem drugie.

Może przeinstaluj GG. Ściągnij najnowszą wersję lub pokombinuj ze starszymi. Jestem pewien że tak można.

W przypadku wersji 7 tak jak mówili poprzednicy wystarczy dwa razy uruchomić program. Początkowo (chyba - dawno nie korzystałem z gg) załaduje się ten sam profil, który jednak można zmienić na inny.

W starszych wersjach gadu konieczne jest posiadanie wtyczki clonegg.

Jest ona zawarta w PowerGG

http://gg.wiadomosc.info/index.php?s=&m … 6&code=rid

Co do tego nie jestem przekonany. U mnie śmigało ze starszymi wersjami niż 7.0 i bez żadnej wtyczki.

Powergg ->klonuj

Koniec

Trudne :?: :stuck_out_tongue:

ja probowałem na starszych wersjach i sie nie dawalo :stuck_out_tongue: