mam pamięć usb 16gb i kartę sdhc 8gb obydwa te urządzenia spełniają wymogi i chciałem sprawdzić jak działa ta funkcja “readyboost” lecz po podłączeniu do kompa system wykrywa że obydwa urzadzenia się nadają ale przy próbie wdrożenia któregokolwiek z nich po sprawdzeniu system mi wyswietla że pamięć podręczna znajduje się na innym urządzeniu w systemie i że mam najpierw usunąć pamięć podręczną z tamtego urządzenia przed utworzeniem pamięci na nowym urządzeniu np usb czy karta sdhc lecz ja nie mam żadnych innych urządzeń więc o co tu chodzi ?? mam wyjać ram żeby to zadziałało ?? przecież bez ramu w ogóle system nie wstanie ??
bardzo bym prosił o jakieś konkretne naświetlenie jak się tą funkcje uruchamia i o co kaman z tym?
dzięki bardzo za odpowiedź wszystko się zgadza i właśnie testuje te readyboost z użyciem karty SD HC zobacze jak to się bedzie sprawować i czy to w ogóle ma jakieś prawo bytu… ciekawi mnie tylko w jakim formacie lepiej się to sprawuje czy w FAT32 czy NTFS ? ja narazie mam w ntfs