Witam, mam pytanie jak mogę zmienić obecny strart w systemie MS Windows Vista z takiego kółeczka na start podobny do XP czyli taki (Przyznam się że widziałem u kolegi i mi się spodobał) że ten pasek na dole jest jakby pomarańczowy a ten napis Start taki szary i inny wygląd okienek zamknij zminimalizuj ITP może zna ktoś takie coś??
najpierw musisz odblokować stosowanie niecertyfikowanych tyli wizualnych - najłatiwj zassaj sunrise vista konfigurator z sunrise2k7.neostrada.pl , a potem zmień sobie sty - można w sunrise są gotwe style lub pobierz z np. deviantart.com i skopiuj do C:\Windows\Resources\Themes , tak, aby był folder ze stylem tam. Następnie ppm na pulpit–> personalizuj–>kolor i wygląd okien–>otwirz właściwości…–> wybieraz windows aero - będzie ich kilka po dodaniu kilku styli - np. 2 style - dwa takie same napisy, ale isę nie przejmój, wybierz któryś i kliknij zastosuj.
Sh4DoW ,
Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku