Jak usunac AutoPatcherXp

sciagnalem to bo mialo to mi pomoc zabezpieczyc komputer przed wirusem Exploit… ale wyrzadzilo to wiecej szkod niz pozytku :frowning:

mam teraz zamiast normalnego apletu logowania okienko gdzie trzeba wpisywac swoja nazwe uzytkownika i haslo :confused: pomocy:(

wpisz w Uruchom -> control userpasswords2

zaznacz konto ASP i daj usuń i bedzi sie normalnie uruchamiał

wejdź w panel sterowania > konta użytkowników > zmień sposób logowania i odznacz tamte dwie opcje , daj zastosuj opcje i będzie wszystko po staremu.

to mam jeden kłopot mniej…

ale jest jeszcze kilka rzeczy, ktore mnie denerwują:/

np nie wiem co z robic z menu kontekstowym- dodalo mi sie do niego sporo rzeczy jak np move to i copy to :frowning:

zmienily sie tez niektore okna np wyszukaj ( wyglada teraz jak strach na wroble) a ikonka moj komputer zmienila sie na Krzysztof on HOME-ES2BQCP1ZX

Złączono Posta : 22.08.2005 (Pon) 15:46

dodam jeszcze,ze zauwazylem w folderze C:/Windows duza ilosc folderow o nazwie autopatcher, zauwazylem tez zmiane czcionki - wyglada to tak jakby slowa byly poruszone… jednym slowem chce to cale odinstalowac - prosze o pomoc

W miejscu gdzie instalowałeś jak nie podawałeś inego miejsca to \Program Files\AutoPatcher masz opcje uinstall .

nie ma własnie tak bym sobie juz pewnie poradzil…

Ja wejdziesz w opcje dodaj/ usuń to masz kilka programów oznaczonych takimi małymi czarnymi monitorami i to są wpisy programów z autopatcher odinstaluj je recznie.

zrobilem tak na poczatku, ale i tak jakies rzeczy widocznie pozostaly :frowning:

Nie wiem, czy przed instalacją czytałeś tą informację

Zapewne tutaj jest źródło Twoich problemów

Może spróbuj wykorzystać z rozmysłem MyUninstaller 1.33

niestety MyUninstallet takze nic nie znalazl :frowning:

ale moze da sie recznie zmienic ( w edytorze rejestru) menu kontekstowe?

poprostu nie chce miec cos takiego jak Switch User, Copy to , move to , save folder listing to file… i zeby zamiast Krzysztof on HOME-ES2BQCP1ZX pojawil sie napis Moj komputer…

prosze o pomoc

to po prostu zmień nazwę na moj komputer

a to aż tak Ci przeszkadza .

to po prostu zmień nazwę na moj komputer hehe a to dobre dzięki - to przez to moje menu kontekstowe :stuck_out_tongue: jest zdecydowanie za dlugie :stuck_out_tongue: :oops:

A co ma długość Twojego menu kontekstowego wspólnego z nazwą komputera ??

Wiesz co - spróbuj zainstalować program RegCleaner 4.3.0.780 ,

a po jego uruchomieniu otwórz zakładkę Rozszerzenie powłoki

i spróbuj znaleźć wszyskie wpisy, dotyczące tego programu.

nie ma nic :frowning:

To odinstaluj wszystkie poprawki i aktualizacjie i później z autopatchera zainstaluj tylko krytyczne i zalecane bez pozostałych elementów.

nic nie pomoglo :frowning: odinstalowalem SP2, zainstalowalem ponownie i nic :frowning: