sciagnalem to bo mialo to mi pomoc zabezpieczyc komputer przed wirusem Exploit… ale wyrzadzilo to wiecej szkod niz pozytku
mam teraz zamiast normalnego apletu logowania okienko gdzie trzeba wpisywac swoja nazwe uzytkownika i haslo pomocy:(
sciagnalem to bo mialo to mi pomoc zabezpieczyc komputer przed wirusem Exploit… ale wyrzadzilo to wiecej szkod niz pozytku
mam teraz zamiast normalnego apletu logowania okienko gdzie trzeba wpisywac swoja nazwe uzytkownika i haslo pomocy:(
wpisz w Uruchom -> control userpasswords2
zaznacz konto ASP i daj usuń i bedzi sie normalnie uruchamiał
wejdź w panel sterowania > konta użytkowników > zmień sposób logowania i odznacz tamte dwie opcje , daj zastosuj opcje i będzie wszystko po staremu.
to mam jeden kłopot mniej…
ale jest jeszcze kilka rzeczy, ktore mnie denerwują:/
np nie wiem co z robic z menu kontekstowym- dodalo mi sie do niego sporo rzeczy jak np move to i copy to
zmienily sie tez niektore okna np wyszukaj ( wyglada teraz jak strach na wroble) a ikonka moj komputer zmienila sie na Krzysztof on HOME-ES2BQCP1ZX
Złączono Posta : 22.08.2005 (Pon) 15:46
dodam jeszcze,ze zauwazylem w folderze C:/Windows duza ilosc folderow o nazwie autopatcher, zauwazylem tez zmiane czcionki - wyglada to tak jakby slowa byly poruszone… jednym slowem chce to cale odinstalowac - prosze o pomoc
W miejscu gdzie instalowałeś jak nie podawałeś inego miejsca to \Program Files\AutoPatcher masz opcje uinstall .
nie ma własnie tak bym sobie juz pewnie poradzil…
Ja wejdziesz w opcje dodaj/ usuń to masz kilka programów oznaczonych takimi małymi czarnymi monitorami i to są wpisy programów z autopatcher odinstaluj je recznie.
zrobilem tak na poczatku, ale i tak jakies rzeczy widocznie pozostaly
Nie wiem, czy przed instalacją czytałeś tą informację
Zapewne tutaj jest źródło Twoich problemów
Może spróbuj wykorzystać z rozmysłem MyUninstaller 1.33
niestety MyUninstallet takze nic nie znalazl
ale moze da sie recznie zmienic ( w edytorze rejestru) menu kontekstowe?
poprostu nie chce miec cos takiego jak Switch User, Copy to , move to , save folder listing to file… i zeby zamiast Krzysztof on HOME-ES2BQCP1ZX pojawil sie napis Moj komputer…
prosze o pomoc
to po prostu zmień nazwę na moj komputer
a to aż tak Ci przeszkadza .
to po prostu zmień nazwę na moj komputer hehe a to dobre dzięki - to przez to moje menu kontekstowe jest zdecydowanie za dlugie
:oops:
A co ma długość Twojego menu kontekstowego wspólnego z nazwą komputera ??
Wiesz co - spróbuj zainstalować program RegCleaner 4.3.0.780 ,
a po jego uruchomieniu otwórz zakładkę Rozszerzenie powłoki
i spróbuj znaleźć wszyskie wpisy, dotyczące tego programu.
nie ma nic
To odinstaluj wszystkie poprawki i aktualizacjie i później z autopatchera zainstaluj tylko krytyczne i zalecane bez pozostałych elementów.
nic nie pomoglo odinstalowalem SP2, zainstalowalem ponownie i nic