W Systemie jest utworzone jedno konto - konto Gość jest wyłączone. Jak usunąć konto użytkownika będąc jednocześnie to konto Administratorem Komputera?. W Trybie Awaryjnym pojawia się konto Administrator - konto Administrator w normalnym trybie jest nie widoczne. Próbowałem, szukałem z poziomu Trybu Awaryjnego z konta Administratora żeby usunąć jedno utworzone konto ale nigdzie nie ma usuń konto.
Może ktoś z Was dysponuje krótką instrukcją krok po kroku jak usuwać konta użytkowników w XP ?.
Konta użytkowników możesz usuwać w oknie Użytkownicy i grupy lokalne (Panel sterowania (widok klasyczny) -> Narzędzia administracyjne -> Zarządzanie komputerem. Ewentualnie Start -> uruchom ->“Control Userpasswords2” bez cudzysłowów, z tym, że nie można usunąć wbudowanego konta o nazwie Administrator.
A jak zrobić żeby móć korzystać i logować się na wbudowane konto Administrator w normalnym trybie?. Konto z normalnego trybu jest nie widoczne - z Trybu Awaryjnego to konto Administrator jest widoczne.
De Niro , konta Administrator nie usuwam w ogóle, usunąłem tylko to co chcialem usunąć.
tego Ci zapewnić nie mogę, ale gdy zostaną usunięte wszystkie konta użytkowników czy podczas logowania nie wyświetli się wbudowane konto Administratora.