Jak usunąć nieznane urządzenia w menadżerze urządzeń?

Witam. Od pewnego czasu, kiedy zainstalowałem program ESET zaczynają mi się pojawiać nieznane urządzenia w menadżerze urządzeń pod kategorią karty sieciowe (jest ich conajmniej 80). Jest to bardzo uciążliwe gdyż przy starcie systemu muszę klikać ponad 80 razy aby wyłączyć wszystkie okna dodawania nowego urządzenia. W jaki sposób mogę to usunąć? Dodam jeszcze, że pracuję na win Vista.

Witaj.Klikasz prawym przyciskiem myszy na urządzenie ,które chcesz usunąć i następnie na odinstaluj i tak po kolei na każde następne nieznane urządzenie ,które chcesz usunąć :wink:

Ten sposób nie działa :(.

to jest najnowszy eset??? a czy przypadkiem on nie miał funkcji że szuka aktualizacji sterowników etc??? jest dostępna gdzieś w nim opcja aby to wyłączyć bo on próbuje uzyskać aby system był w pełni zaaktualizowany, albo poszukaj opcji i to wyłącz albo zmien wersje eseta na 3 sam mam taką i tam nie ma takiego problemu

Postanowiłem w końcu go odinstalować, ale problem nadal istnieje.

mozesz pokazac screena??

Przepraszam, że tak późno go wysyłam, dopiero teraz dostałem moją koleżankę na gg, której pomagam rozwiązać ten problem.

screenaneta.th.jpg

Dodane 10.08.2010 (Wt) 13:26

Pomoże ktoś?

Dodane 14.08.2010 (So) 0:03

Może teraz znajdzie się ktoś?