Jak usunąć "other user" przy logowaniu?


(Kidler) #1

Witam. Od pewnego czasu zauważyłem iż w ekranie wyboru użytkownika pojawiła się nowa pozycja "Other user". Po kliknięciu na nią pokazuje się pole do wpisania loginu i hasła do dowolnego konta. Jak się tego pozbyć? Z góry thx


(Dimatheus) #2

Hej,

Sprawdź w Panel sterowania -> Konta użytkowników -> Zarządzanie kontami, czy widoczne są inne konta, niż to, z którego korzystasz oraz konta gość. Jeśli tak, po prostu wyłącz je i sprawdź, czy po restarcie nadal pojawia się Other user.

Pozdrawiam,

Dimatheus