Załapałam grypę - jest napisane w32/blaster.worm - blokuje uruchomienie się jakichkolwiek programów. Oczywiście wyszukiwałam w internecie jakiś programów usuwających - nic nie dało. Trafiłam również na stronkę symanteca, itd… Chodzi oto, że u mnie nie ma jakiegoś odliczania, wyłączania się sytemu itd, tylko nie uruchamiają się żadne programy. gdy próbuję uruchomomić fix - wyskakuje fix.exe is infected by w32/blast.worm, nie mogę uruchomić nawet worda, alt+contol+delete - to samo
– Dodane 02.11.2010 (Wt) 11:54 –
info otym, że nie można niczego uruchomić wyskakuje z programu spyware protection… a w sumie czy to możliwe aby ten program uważał każdy plik za zarażony i nie dopuszczał do jego uruchomienia?
coś nie pozwala mi uruchomić nawet OTL - tylko zastanawiam się czy to spybot/spyware protection traktuje ten program jako zarażony czy ten blaster tak działa. A może usunąć spyware protection?
WIELKIE DZIĘKI PIOTRZE. MYŚLĘ, ŻE DAM RADĘ NADROBIĆ PRACĘ - CAŁY DZIEŃ NAD TYM SIEDZIAŁAM. JEŚLI JESTEŚ Z OPOLA BĄDŹ OKOLIC TO MASZ U MNIE DUUUŻE PIWO (JAK NIE FLASZKĘ)