Jak usunąć ten komunikat?

Jak usunąć ten komunikat?

http://tinypic.com/dw4ets.jpg

Jak zainstalujesz aktualizacje zniknie.

Albo jak wyłaczysz automatyczną aktualizacje, co nie jest za dobrym razwiązniem 8)

Tylko, że nie chcą się zainstalować i za każdym razem, gdy włączę kompa, ten komunikat się pojawia.

nom , wystarczy zainstalowac, a nawet nic ni emusisz robic , poza kliknięciem na ten dymek i tam klikasz zainstaluj, pozatym tak off topica dożucę , zaktualizuj sobie operke do wersji 8,5, nie będziesz miał reklamy w przeglądarce :wink:

Wyłacz automatyczną aktualizacje.

Panele Sterowania-Centrum Zabezpieczen i wyłącz :wink:

Jak naciśniesz i pojawi się pobierz daj nie jak nie chcesz :smiley:

A usunać: centrum zabezpieczń i wybierz aktualizację automatyczną i ustaw wyłacz aktualizację automatyczna

To jest Start>>>panel sterowania>>>centrum zabezpieczeń>>>wybierz aktualizację automatyczną i ustaw wyłacz aktualizację automatyczna

musi byc tam opcja nie informowania o tych aktualizacjach, jak nie , wejdx na win update i tam zaznacz akttualizacje których ma nie oferowac

Są dwie opcje: “instalacja ekspresowa” i “instalacja niestandardowa”.

Jak pisze, że nie udało się zainstalować, to ten komunikat znika, ale co z tego, jeśli znowu się pojawi, gdy następnym razem włączę kompa :?.

A spróbuj ta aktualizacje pobrac z internetu i zianstalowac

Również się nie udało.

Wiec pozostaje wyłaczenie aktualizacji, i intslowanie z interentu (oprócz tych których nie dało sie zainstalowac)

start>> programy>>akcesoria >>narzędzia systemowe>> centrum zabespieczeń

potem po lewej kliknij w Zmień sposób informowania mnie przez centrum zabespieczeń i tam odznacz aktualizacje automatyczne

PPM na ikonie mój komputer, zakładka aktualizacje automatyczne i zanacz wyłącz aktualizacje automatyczne lub zaznacz automatyczne co tez moze rozwiazac problem ale tego juz pewien nie jestem :smiley:

Jak wybrać aktualizacje, które chcę zainstalować?

sproboj najpierw zaznaczyc te automatyczne a jak sie nic nie zmieni to musisz wylaczyc aktualizacje automatyczne :frowning:

Złączono Posta : 26.10.2005 (Sro) 17:36

i napisz czy pomoglo?

Ta które nie dałes rady zainstalowac, zapamietujesz nazwe.

I ze strony microsoftu na windows update. Masz podgląda jakie sa to aktualizacje i wyebirasz te wszytskie oprócz tej jednej :smiley:

Tak, tylko powiedz mi, gdzie mam możliwość wyboru, jakie aktualizacje chcę zainstalować? :oops:

Ze względu na wątpliwości topic zamykam czasowo. Autora proszę o ewentualne wyjaśnienia na PW.