Jak usunąć ten komunikat?
Jak zainstalujesz aktualizacje zniknie.
Albo jak wyłaczysz automatyczną aktualizacje, co nie jest za dobrym razwiązniem 8)
Tylko, że nie chcą się zainstalować i za każdym razem, gdy włączę kompa, ten komunikat się pojawia.
nom , wystarczy zainstalowac, a nawet nic ni emusisz robic , poza kliknięciem na ten dymek i tam klikasz zainstaluj, pozatym tak off topica dożucę , zaktualizuj sobie operke do wersji 8,5, nie będziesz miał reklamy w przeglądarce
Wyłacz automatyczną aktualizacje.
Panele Sterowania-Centrum Zabezpieczen i wyłącz
Jak naciśniesz i pojawi się pobierz daj nie jak nie chcesz
A usunać: centrum zabezpieczń i wybierz aktualizację automatyczną i ustaw wyłacz aktualizację automatyczna
To jest Start>>>panel sterowania>>>centrum zabezpieczeń>>>wybierz aktualizację automatyczną i ustaw wyłacz aktualizację automatyczna
musi byc tam opcja nie informowania o tych aktualizacjach, jak nie , wejdx na win update i tam zaznacz akttualizacje których ma nie oferowac
Są dwie opcje: “instalacja ekspresowa” i “instalacja niestandardowa”.
Jak pisze, że nie udało się zainstalować, to ten komunikat znika, ale co z tego, jeśli znowu się pojawi, gdy następnym razem włączę kompa :?.
A spróbuj ta aktualizacje pobrac z internetu i zianstalowac
Również się nie udało.
Wiec pozostaje wyłaczenie aktualizacji, i intslowanie z interentu (oprócz tych których nie dało sie zainstalowac)
start>> programy>>akcesoria >>narzędzia systemowe>> centrum zabespieczeń
potem po lewej kliknij w Zmień sposób informowania mnie przez centrum zabespieczeń i tam odznacz aktualizacje automatyczne
PPM na ikonie mój komputer, zakładka aktualizacje automatyczne i zanacz wyłącz aktualizacje automatyczne lub zaznacz automatyczne co tez moze rozwiazac problem ale tego juz pewien nie jestem
Jak wybrać aktualizacje, które chcę zainstalować?
sproboj najpierw zaznaczyc te automatyczne a jak sie nic nie zmieni to musisz wylaczyc aktualizacje automatyczne
Złączono Posta : 26.10.2005 (Sro) 17:36
i napisz czy pomoglo?
Ta które nie dałes rady zainstalowac, zapamietujesz nazwe.
I ze strony microsoftu na windows update. Masz podgląda jakie sa to aktualizacje i wyebirasz te wszytskie oprócz tej jednej
Tak, tylko powiedz mi, gdzie mam możliwość wyboru, jakie aktualizacje chcę zainstalować? :oops:
Ze względu na wątpliwości topic zamykam czasowo. Autora proszę o ewentualne wyjaśnienia na PW.