Otóż zazwyczaj radze sobie sma z wirusami ale teraz trafiło mi sie coś wyjatkowo upierdliwego wiec postanowiłem zwrócić się o pomoc.
Sprawa wygląda tak ze skanowałem kompa Spyware Terminatorem i coś tam znalazł po czym usunał ale nadal sie jaies syfy pojawiały, skanowałem Nortonem to jakies inne znalazł i sie znowy pojawiały, teraz mks_vir i nie nic znalazł. Dopiero po uaktualnieniu Spyware Terminatrora pzreskanowałem jeszcze raz i usunoł wirusy i teraz już ich nie znajuje ale na pewno nadal tam jest gdyż (zapomniałem wspomniec że wirus zablokował mi dostęp do menadżera zadań i nie uruchamia się także tryb awaryjny) Mimo próby włączenia ponowinie Menadżera Hijcakiem to nie odniosi skutku. Zamieszczam logi z Combofixa i HijcakThis. Prosze o pomoc Jeszcze wspomne ze z niewiadmoych mi pzryczyn wiele programów pzrestało działać np. ipla, asus dvd, mediacoder, neosterada musze od nowo instalowac za każdym uruchomieniem komputera.
Wykonałam tak jak mi wsześcniej jeden użytkownik zalecił i pzreskanowałem kompa Dr.webcureit az nic nie znalzło a potem Kaspersky Removal Tool ąz równiez nic ni bedzie wykrywał i mozę teraz jets dobzre ![-o<
Zrobiłem i podaje nowego loga, czy to ma jakis związek ze Internet Explorer z każdym właczeniem kompa pyta sie mnie czy ma być glówną przeglądarką mimo iż zawsze sie zgadzam??
Oba programy użyte i pewnie wszytko juz bedzie dobrze, ale przeskanuje jeszcze na wszelki wypdek, link do windows doors room cleanera na dobreprogramy nie działa ale sciagnełem go z innej strony.
Wilekie Dzienki za pomoc =D>
– Dodane 18.05.2009 (Pn) 14:09 –
Dr Web znalzał wiec usunołem, Czy to onacza ze problem zaczoł się od poczatku??