Jak usunąć wykryte infekcje w G Data AV 2010?

Witam.

Mam nadzieję, że mój problem okaże się błahy dla tutejszych specjalistów :wink:

Otóż wczoraj zainstalowałem sobie na komputerze program antywirusowy G Data AntiVirus 2010. Przeskanowałem nim pendrive’a i okazało się, że mam na nim niezły syf. Nie zaskoczyło mnie to, ale to nieistotne ;]

Mój problem polega na tym, że nie wiem jak znalezione zainfekowane pliki. Po zakończeniu skanowanie pojawia się takie oto okno:

schowek01i.th.jpg

Jakoś nie widzę tutaj opcji umożliwiających naprawienie problemów… Ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Chciałbym wyleczyć zainfekowane pliki bądź usunąć je. Byłbym wdzięczny :wink:

Klikasz 2 razy na “wykryto wirusa” :wink:

Mam w ten sposób usunąć 91 zagrożeń? Ani to odkrywcze, ani praktyczne, ani w ogóle do niczego propozycja :stuck_out_tongue_winking_eye: Interesuje mnie usunięcie wszystkich zagrożeń jednym kliknięciem, czyli tak jak to ma miejsce w każdym innym programie antywirusowym.

W opcjach skanowania możesz to ustawić :wink:

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2r7ppxw&s=6

Teraz chociaż sam z automatu usuwa infekcje ;] Tak więc dzięki, póki co mi to wystarczy chociaż i tak uważam, że ten AV nie jest wart 115 zł. za rok. Avira działa bez porównania lepiej no ale to już inna historia… Dzięki za pomoc! :wink:

Dodane 07.12.2009 (Pn) 21:47

Teraz chociaż sam z automatu usuwa infekcje ;] Tak więc dzięki, póki co mi to wystarczy chociaż i tak uważam, że ten AV nie jest wart 115 zł. za rok. Avira działa bez porównania lepiej no ale to już inna historia… Dzięki za pomoc! :wink: