Jak należy prawidłowo i przede wszystkim skutecznie walczyć w grze Dragon Age, czy mógł by ktoś opisać ?
dzięki
Jak należy prawidłowo i przede wszystkim skutecznie walczyć w grze Dragon Age, czy mógł by ktoś opisać ?
dzięki
Z tak opisanym problemem to tylko do wróżki. W DA możesz wybrać kilka klas postaci (wojowników, magów itp.) i każdą z tych klas walczy się inaczej.
szybko giną, jak trzeba używać tych zakleć ,czarów, i jakich, czy mozna zrobić aby używali je automatycznie , przypisać im jakąś taktyke ?
co chwilę muszę dawać pauzę (przeważnie bardzo często, po jednym ciosie)
Zrób sobie wojownika(człowiek,ork),kupuj przedmioty w sklepie które dają jak najwięcej obrony i nie będzie problemu.
w miare opanowałem walkę , jakie specialności najlepiej dawać przy awansie i jakie bronie kupować ?
nie kupuj broni, chyba, że za grosze. Bronie znajdziesz podczas przygody, tak samo jak pancerze. Specjalności - zależy kim grasz i jaką bronią władasz.
gram wojownikiem szlachcicem. chyba to najalepszy wybór ?
jest kasy troche, to co znalazłem to sprzedałem, w co zainwstować ?
ta gra jes za bardzo skomlikowana i rozbudowana i nie wiadomo o co chodzi ;p
gdzie sie udać na początku jak pokazuje się mapa jak sie jest w tym 'obozie" ? dałem na jakiś las i tam jest jakiś stary dąb z którym mozna gadać albo walczyć ale jakis podróżnik mówi żeby go zabic ;p