Witam. Kupiłem nawigację Mio Moov M300 i chciałbym wgrać do niej automapę, ale nie potrafię, wgrywam wedle poradników w necie, i za każdym razem gdy klikam na pulpicie w ikonkę AutoMapa wyskakuje mi komunikat “Cannot find ‘Autorun’ (or one of its components). Make sure the path in filename are correct and that all the required libaries are avilable.” Nawigację mam odblokowaną. Czy ktoś mógłby mi pomóc i napisac krok po kroku jak to zrobić żeby mi działało, dodam że urządzenie ma aby pamięc wewętrzną nie ma wejści na karty SD. BArdzo proszę o pomoc
Wybierasz plik wceam.exe z folderu automapy.
I co mam z tym plikiem zrobić? Mam zainstalować normalnie automapę na nawigacji i co dalej? bo nie rozumiem
W ścieżce do mapy w ustawieniach nawigacji wybierasz ten plik i automapa wystartuje.
Zainstalowałem automapę, lecz muszę wchodzić folder do autmapy i znaleźć ten plik i dopiero włącza się ,mój pulpit do nawigacji wygląda tak http://s10542.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=KgA6BkCSpao67zeXjag7_4BfmtuBcGIB3ySXGB4YLVji4RMpoBWO5Q2azxLSDFThNUS7ETz0Zhcixrk979_XrQ&pv=2
więc jak to zrobić żeby działało z pulpitu, mieć skrót na pulpicie?