Witam mam problem bo ostatnio wróciłem do gry gta sa ( ehh sentyment) i muszę ją odinstalować ale zaraz i tak ją
zainstalują i jak mam wkleić save do tej nowej świeżej wersji . Ponieważ jestem już w połowie gry w tej większej i nie chce mi się zaczynać od początku. A i gdzie znajde te save w gta sa w jakim folderze.
Jeżeli nie usuniesz wspomnianego wyżej folderu ręcznie, to po zainstalowaniu gry ponownie powinieneś mieć wszystko po staremu, gdyż o ile dobrze pamiętam, to przy odinstalowywaniu ten folder zostaje. Dla pewności możesz go sobie skopiować i wkleić po ponownym zainstalowaniu, choć jak mówię wszystko powinno być ok.
dzięki ci zainstalowałem wersje gta sa tylko że inną i wszystko jest z lepszym tłumaczeniem. Obu wam dzięki. Tylko mam jeden jeszcze problem nie głosu postaci i radio szumi nawet jak jest włonczone. Wiesz może o co chodzi
Jaki ma sens cytowanie posta znajdującego się nad twoim postem?
Co do problemu… hmm…
Nie lepiej do radia dodać swoje utwory?
Co do drugiego problemu nie mam innych pomysłów niż ponowne instalowanie gry, lub wejdź w panel sterowania->dodaj lub usuń programy znajdź gta sa, kliknij ppm i napraw.
bartekchejman dobra nie czepiaj się (; . A drugi problem już rozwiązany tak jak pisałem wcześniej. A po trzecie może tak zrobie że wgram. A żeby był głos to musze odinstalowywać ??? Nie ma innego rozwiązania ??