Jak wkleić swoje save do gry gta sa?

Witam mam problem bo ostatnio wróciłem do gry gta sa ( ehh sentyment) i muszę ją odinstalować ale zaraz i tak  ją

zainstalują i jak mam wkleić save do tej nowej świeżej wersji .  Ponieważ jestem już w połowie  gry w tej większej i nie chce mi się zaczynać od początku. A i gdzie znajde te save w gta sa w jakim folderze.

Save-y znajdziesz w folderze “Użytkownicy/Moje dokumenty/GTA San Andreas User Files”.

Pliki save zaczynają się od nazwy “GTASAsf1” gdzie “sf1” to slot pierwszy, gdzie sf2 to slot drugi itd.

Dobra dzięki ale jak mam wgrać je do gta sa

tak aby były w grze . Bo odinstalowuje gta sa i jeszcze raz zainstalowuje to jak mam to zrobić aby w wczytaj gre były .

Jeżeli nie usuniesz wspomnianego wyżej folderu ręcznie, to po zainstalowaniu gry ponownie powinieneś mieć wszystko po staremu, gdyż o ile dobrze pamiętam, to przy odinstalowywaniu ten folder zostaje. Dla pewności możesz go sobie skopiować i wkleić po ponownym zainstalowaniu, choć jak mówię wszystko powinno być ok.

tylko jak ten folder się nazywa z tymi plikami bo ja szukam i nie mogę znaleźć pliku o tej nazwie.

Kolega Ci podał: Gta San Andreas User Files. Nie usuwaj go a wszystkie ustawienia zostaną. 

dzięki ci zainstalowałem wersje gta sa tylko że inną i wszystko jest z lepszym tłumaczeniem. Obu wam dzięki. Tylko mam jeden jeszcze problem nie głosu postaci i radio szumi nawet jak jest włonczone. Wiesz może o co chodzi

Najpierw sprawa administracyjna…

Jaki ma sens cytowanie posta znajdującego się nad twoim postem?

Co do problemu… hmm…

Nie lepiej do radia dodać swoje utwory? :slight_smile:

Co do drugiego problemu nie mam innych pomysłów niż ponowne instalowanie gry, lub wejdź w panel sterowania->dodaj lub usuń programy znajdź gta sa, kliknij ppm i napraw.

A zacznij grę od nowa i sprawdź czy jest głos?

bartekchejman dobra nie czepiaj się (; .  A drugi problem już rozwiązany tak jak pisałem wcześniej. A po trzecie może tak zrobie że wgram.  A żeby był głos to musze odinstalowywać ??? Nie ma innego rozwiązania ??