Jak wplątać skrypt javy do cms-a


(Evo Ix) #1

Witam.Wiem że to już było ale szukanie w tematach to troche zajmie.Chce się dowiedzieć jak kod JAVYSCRIPT wplątać w cms-a tak aby wyświetlał mi on się w stronie głównej. jak to wplątać?? Proszę o pomoc.

Pozdrawiam


(L337 Crew) #2

eee?

np.

z poziomu php:

Zawsze możesz edytować szablon html tego cms'a i np. w sekcji

wstawić ów kod...


(Evo Ix) #3

no ale to nie to chyba ... Bo musze dodać panel i wpisuje tak jak napisałes i ten cały kod to nic dalej nie wyświetla.


(L337 Crew) #4

spróbuj tak:

<?php 

  echo ''; 

?>

oraz opisz problem dokładniej.


(Venger) #5

Niektóre CMSy mają też stosowne mody do wyświetlania dowolnego kodu html/js jako modułu.

Np Joomla - CLICK