Witam,
za miesiąc kończy mi się umowa u operatora a przenoszę do innego. Saldo środków na telefonie to 110 zł i nie zużyję tego. Pomyślałem że może wpłacę jakieś smsy premium aby kogoś//coś wspomóc, na jakiś szlachetny cel. Możecie polecić? Ważne aby twórca dostał maksymalnie dużo z tych środków, a nie pośrednik sms.
Pozdrawiam
Przepuść na konkursy
Niestety w cenie jest VAT, ale lepsze to niż konkursy.
Czemu uważasz, że lepsze niż konkursy?
To pytanie to troll czy jakiś bardzo kiepski żart? Chyba że nie widzisz różnicy między napychaniem kieszeni naciągaczy od pomocy?
Bo nie wiadomo czy wygra i się może całe 110 zł zmarnować. Jeszcze też jest ryzyko, że zostanie hazardzistą od takiego natłoku konkurwsów w miesiąc.
A co do SMS-ów to np. z 5 zł dotacji ktoś może dostać np. maksymalnie 2,04 zł.
Możesz także podładować konta komórek rodzinie i znajomym…
Pierwsze słyszę, zazwyczaj doliczało doładowanie do abonamentu.
Masz na kartę, to i doładowywać można kiedy chcesz. W mojej sieci każde doładowanie przedłuża jednocześnie ważność konta na kartę o rok.
Nie wiem jak w innych sieciach, ale w Orange na kartę możesz pewną kwotę przekazywać między numerami - nie pamietam ile i co ile.
Ale mi nie chodzi co daje doładowanie, a jak przelać 110 zł na inny numer telefoniczny.
A doładowanie na inny numer to nie przelanie kasy?
Ale nie napisałeś jak przelewasz z konta swojego na czyjeś a jakie korzyści masz z doładowań.
Ja co doładowanie dostaje z 35 GiB na Internet (25 złotych minimum).