Cześć znalazlem duzo poradników ale tylko nie tego, posiadam Catalyst Control Center oraz procesor Intel nie mam pojecia jak wylaczyc synchronizacje pinową
Gdy klikam prawym na pulpicie jest to.
1wsze właścwości to:
2 właściwości to :
Cześć znalazlem duzo poradników ale tylko nie tego, posiadam Catalyst Control Center oraz procesor Intel nie mam pojecia jak wylaczyc synchronizacje pinową
Gdy klikam prawym na pulpicie jest to.
1wsze właścwości to:
2 właściwości to :
Co to jest “synchronizacja pinowa”?
Przepraszam* mój błąd pionowa*
@jasieczek - puknij się.
@Nestwik - Pokaż zrzut z Zaawansowane ustawienia ekranu i Jakość obrazu w kategorii Gry - czasem jest to też nazwane Vertical Sync lub podobnie, chociaż w polskojęzycznym wydaniu powinno być w naszym języku…
PS. Jaka wersja CCP?
w karcie intela w 3 w znalazłem
ale mam tylko Wł i Ustaw. Aplikacji może gdy odznacze Ustawienia niestandardowe i na tej lini pasku cos zrobie to pomoze ?
Tutaj screeny z tego o co prosiłeś.
Nestwik ale ty nadal pokazujesz standardowy widok w CCC. Wejdź w Preferencje i zmień na Zaawansowane.
Prawy przycisk myszki (PPM) na wolnej przestrzeni pulpitu -> ATI Catalyst Control Center (lub Właściwości/Ustawienia/Zaawansowane/potem szukamy w którejś zakładce wejścia do panelu Catalyst Control Center) -> Zakładka 3D -> All settings (Wszystkie ustawienia) -> szukamy “Wait for vertical refresh” (Czekaj na odświeżanie pionowe) i wyłączamy, przełączając pasek maksymalnie w lewo (aż pojawi się napis “Always off” czyli “Zawsze wyłączone”), Potem wszędzie Ok aż zamkniemy wszystkie okna i po sprawie.