Jak wyłączyć w facebook sugestie znanych osób?

Włączam fejsa i pierwsze co widzę to: może znasz te osoby?? i 10 linków do różnych profili!  Szlak mnie zaraz trafi!

A dlaczego?

Abdul Al Masahantah

Znacie go?

Bo ja nie…

Natasha Maskierngen …  też nie znam…

Olko Waroo - też nie znam…

Czy ten FB musi być tak natrętny?

Jak te sugestie wyłączyć…?

NWM spróbuj poszperać w opcjach FB jeżeli nic nie znajdziesz to znaczt że po prostu się nie da 

Raczej się nie da bo nic takowego do wyłączenia znaleźć nie mogę…

Szkoda że NK padło na rzecz FB. Ludzie nie doceniali tego co mieli… szok…

Zainteresuj się dodatkiem do przeglądarki (nie wszystkich) F.B. Purity.

Nasza-klasa nie mogła długo działać. Szkolni znajomi z dawnych lat się poodnajdywali, formuła portalu się wyczerpała. Zaczęli się upodabniać do Facebooka, dokładając do tego masę komercyjnych, a przy okazji często przedstawianych w dość infantylny sposób “ficzerów” (np. eurogąbki - jakby tego nie można było nazwać jakoś po ludzku: punkty, kredyty czy cokolwiek), więc ludzie odwrócili się w kierunku oryginalnego Facebooka. Jedyną sensowną rolę Facebooka - wspólna “tablica” istniejącej klasy szkolnej - w jeszcze lepszy sposób spełniają grupy na Facebooku. Nic dziwnego więc że NK umarła.

eurogąbki, że co?

a nie miało być eurodatki :mrgreen:

Portal był fajny no ale z czasem nudzi wieczne się przechwalanie w galeriach tym i tamtym. Fejs? No cóż. Zmuszeni jesteśmy. W dzisiejszych czasach to już chyba nie ma normalnego kontaktu z otoczeniem. Chesz z wujkiem pogadać - włazisz na fejsa, chcesz zobaczyć czy renta będzie (babka żyje) włazisz nafejsa… Kolejna sprawa to taka że ludzie żyją na obczyźnie w dzikich krajach takich jak UK czy IRL. Mówię dzikich bo u mnie to się z domu wyłazi bardzo często (IT). Nie ma weekendu bez restauracji, nie ma dnia bez kafeterii z rana przed robotą. Życie jakieś normalne a na północy Eurolandu sam Fejs i nic więcej. Przykre to…

Tylko że F.B. Purity nie działa usuwa tylko tekst.Dlaczego Arech wszędzie poleca F.B. Purity w moim wątku też polecał, a co dodatek zrobił - Twoj F.B. Purity. absolutnie nic nie wykonuje usuwa tylko tekst a biały pasek i tak zostaje, więc sens używania jest absolutnie żaden. - Tu link do postu http://forum.dobreprogramy.pl/jak-ukry%C4%87-moje-aplikacje-na-facebook-t486207/

Bo ten dodatek oprócz instalacji trzeba też skonfigurować, ale jak widać, niektórych to przerasta.

Szkoda, że ten dodatek przerasta usunięcie paru okien, a także blokuje całkowicie czat mimo tego, że w opcjach nic nie zostało zaznaczone :slight_smile:

Mogę dać obrazki jak usuwa ludzi z czata (zostaje mi tylko jedna osoba) ale napisz  Areh czy to nie będzie oftop.

No widzisz, a mi nie blokuje czatu i usuwa to co zaznaczyłem żeby usuwał. Normalnie cuda.