Najprościej mówiąc mam 2 komputery i jedne słuchawki, zwykłe takie na jacka 3,5mm czy jest jakieś urządzenie umożliwiające podłączenie do niego słuchawek a samego urządzenia do dwóch komputerów? Jedyne co przychodzi mi do głowy to jakaś karta dźwiękowa na USB + rozdzielacz USB ale może jest coś takiego typowo pod jacka 3,5mm? Wolałbym nie wymieniać słuchawek bo są dla mnie wystarczające, macie jakiś pomysł?
Zastanawiam się tylko czy okablowanie jest w zestawie czy mam sobie kupić dodatkowo kabel AUX, nie mogę się nigdzie doszukać informacji o zawartości zestawu.
To ma być ręczny wybór aktywnego urządzenia. Poszedłem jednak w inne rozwiązanie, otóż znalazłem w swoich zbiorach kartę dźwiękową na USB (Xonar U7)i kupiłem coś takiego
Zaletą jest to, że tym sposobem mogę współdzielić również klawiaturę i myszkę między dwoma komputerami a cenowo wychodzi taniej. Sprawdziłem bo nie byłem pewien ale zarówno na MacOS jak i chromebook ta karta na USB działa oddzielnie więc nie wydaje mi się aby był problem z takim rozdzielaczem, zobaczymy