Jak wyśrodkować element FLASH?


(Mayerproject) #1

(ra-v) #2

(Mayerproject) #3

Dziękuję bardzo. :wink:


(Kontakt) #4

Dla ułomnego Internet Explorera warto jeszcze dodać:

text-align: center;

(Mayerproject) #5

Ułomni użytkownicy interneta explorera muszą się przesiąść na mozille, sfari lub opere. To i tak jest zaznaczone na stronie. Ja nigdy nie przyswajałem stron do IE. Nie nawidzę IE, a jeszcze bardziej visty z której muszę korzystać... Więc możesz już się domyślić jakie jest moje podejscie do produktow microsoftu...

Osobiście preferuje macintoshe, bo sam na codzien ich uzywam m. in. na zajeciach w szkole, ale w domu musze korzystac z pieca niestety... :confused:


(Drobok) #6

Sądząc po opisie wątpię by jakiś wielbiciel ie pofatygował się zmienić przeglądarkę by zobaczyć twoje portfolio :stuck_out_tongue:


(Mayerproject) #7

Cóż, jak nie to nie. Ich problem. Ich przeglądarka - ich kłopot z moją stroną. Blog będzie działał prawidłowo bo postawię na WordPress


(-Puma-) #8

Wystarczy dać poprawne doctype a IE nie będzie narzekać :wink: