Jak wyśrodkować stronę?


(Bladzioch) #1

Witam, jak wyśrodkować tą stronę ? http://www.porsche.unl.pl Z góry dzięki


(Mathew) #2
  1. Przerób tę stronę na divy, tabelki są ble fuj i wogóle do tyłka

  2. Jeśli już tak bardzo chcesz mieć te tabelki to do odpowiedniego

dodaj

style='text-align: center;'

(Skr3czu) #3

Poczytaj:

http://webmade.org/porady/wysrodkowanie-css-center.php

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=76906

No i więcej:

http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q ... 1cacb5f2f6

Pozdrawiam :wink:


(Bladzioch) #4

Próbowałem to robić ale niezbyt mi wychodzi. Czy możecie mi pomóc i wstawić do kodu te rzeczy tak ,żeby pasowało ? Bardzo dziękuje


(matiit) #5

Pomysł: dajesz jednego diva, w którym będą się zawierały wszystkie inne divy i wyśrodkowujesz jego właśnie.

(ustawiasz width i margin dajesz na auto)

Oczywiście to jest wtedy gdy zechcesz na divach pracować.


(Filip Szylderowicz) #6

Jak masz tą swoją tabelkę główną:

|
|