Witam wszystkich! Moje pytanie brzmi dokładnie tak samo, jak treść tego tematu. Ostatnio dużo przeglądam ten vortal, a dzisiaj postanowiłem się nawet zarejestrować. W dużej mierze korzystam z mobilnej wersji i nie potrafię znaleźć wygodnego odnośnika. Jest gdzieś?
Rozumiem. Jak uważasz, jest to przeoczenie, celowy zabieg, a może ograniczenie techniczne? Zdaję sobie sprawę z tego, że dla wielu osób to drobiazg, ale dla mnie [i pewnie innych] to niedogodność
Moim zdaniem jest to najmniejszy problem tego silnika forum, który jest jeszcze w fazie alpha Posiedzisz tu dłużej do zobaczysz więcej bolączek , ale da się jakoś żyć
Pozostaje jedynie otwierać forum w osobnej zakładce.
edit.
Mi na ten przykład przed chwilą po okropnym lagu na forum zrobiło ze 178 nieprzeczytanych tematów równiutkie 100 magia
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź! Zauważyłem dzisiaj wiele błędów, otrzymałem też mnóstwo komunikatów o awarii silnika. Myślę, że przygotuję szybki odnośnik gdzieś w zakładkach.
Z paska adresu / zakładek przeglądarki lub włącz sobie tryb komputerowy… (może być z menu forum lub z opcji przeglądarki)?
Osobiście uważam, że ikona domku zmieści się koło megafonu
Jak dla mnie nie każdemu ikonka domku się zmieści (w pionie przy małej rozdzielczości zrobi się pas długości dwóch i ikony opadną) a poza tym może się mylić z obrazkowym linkiem na główną forum.
W poziomie niewygodne jest pisanie, mi klawiatura zasłania - zewnętrznej nie sparuje / podepnę ani nie będę szukał takiej co jest ruchoma po całym ekranie jak okienko z Windowsa.
No to tylko prośby błagalne by gdzieś upchali odnośnik albo zabawa z Firefox (jak masz Android a nie jakieś iPhony / Windows (mobile) Phony / Blackberie) i jakimś javascript gdzieś doklejać sobie link (ja np. wyłączam śledzenie kliknięć w forumowe linki i śmieszny blur w artykułach do zdjęć - chociaż to drugie bardziej widać jakby w znacznym stopniu wyłączyli).