Hej! Mam takie pytanie: otóż biorę się za kompletny format, a mam mnóstwo nieukończonych plików temporary w DC++ i eMule- w jaki sposób je zachować, aby później móc je zaimportować, gdy już od nowa zainstaluje te programy? Podobnie rzecz się tyczy Ulubionych IE i Zakładek Opery…Ktoś mi pomoże? Z góry dzięki!
Z DC nie bardzo wiem, jak ci pomóc, ale z emule zrób tak: cały katalog emule (z ProgramFiles) przenieś na inną partycję niz systemowa, potem po formacie zainstaluj, najlepiej tę samą wersję, emule i skopiuj zachowany katalog do ProgramFiles, NADPISUJĄC istniejące pliki. Powinno być ok, tzn. zachowane wszystki ustawienia, numer identyfikacyjny i pliki części. Ja tak zrobiłem i jest wszystko w porządku. Co do przeglądarek - jakiś temat na pewno jest na forum, poszukaj
Z zakładkami w Operze zrób tak: menu > plik >import i eksport > eksportuj zakładki. Musisz wyeksportować na partycję, która nie będzie formatowana. Następnie, po zainstalowaniu na nowo Opery , klikasz - importuj zakładki i wskazujesz miejsce gdzie je poprzednio eksportowałeś. A najlepiej to zrób kopię całego katalogu “Profile” w bezpieczne miejsce. Po formatowaniu nadpisz katalog. Tym sposobem zachowasz nie tylko zakładki, ale i historię i ewentualne hasła.