Witam mam kolejne pytanie, szczerze to ja tu bendę dużo pisał więc się nie zdziwcie ale do rzeczy.
Jak zainstalować na Lubuntu 18.04 aplikacje Discord ? Niby na stronie jest plik pod linuxa (i inne) ale za luja nie mogę tego zainstalować! Pobrałem teraz obie wersje bo na stronie jest (deb) i (tar.gz) Pomoże ktoś serio bo on mi jest potrzebny
Zacznij od lektury słownika, a później poczytaj o podstawach obsługi systemu którego chcesz używać. Pytasz o rzeczy podstawowe, to tak jakby ktoś używający Windowsa napisał, że ściągnął program z rozszerzeniem exe i pytał jak to zainstalować.
Chłopie, napisz mi na priv swój adres, to Ci wyślę mobo z C2D i 8GB RAMu, to zainstalujesz normalny, 64-bitowy system. Nie mogę patrzeć jak się męczysz.
A na Discorda wchodzi się przez przeglądarkę, nie trzeba nic instalować. Tylko 1GB RAM może na to nie wystarczyć.
Boże i kolejny ma problem z moją ortografią jezu człowieku ty kujon byłeś w szkole? Poprostu pisze szybko i nie patrze na jakieś błędy ortograficzne a tak apropo podaj mi jedną osobę która nie popełnia błędu w tym co pisze jest ktoś taki ? A tak wogóle to napisałem już 5 tematów i nikt się nie czepiał.Szczerze to niewiem co ja pisze XD
Tak wiem że da się odpalić na przeglądarce Discora ale mi wygodniej jest jak mam go pobranego ( nawyki z windowsa ) A po drugie ty nawet nie wiesz co ten komputer potrafi Minecraft mi odpalił a discorda ma nie odpalić ? Trzecia sprawa skąd mam mieć pewność że jak ci podam adres to bende dalej bezpieczny ? XD I tak mi tego nie wyślesz więc pozdrawiam
Klient Discorda to Electron. Electron to Chrome. A Chrome to apetyt na RAM.
Miałeś swoją szansę.
Co ? Sorka że tak pisze ale ten typo z góry mnie trochę wkurzył :|.
Podam ci ten adres i co dalej ?
Gom to król żywych trupów, jestem skłonny uwieżyć, że ma z 10 takich kompów leżących i czekających na trzecią młodość.
Tylko trzy
Cztery…
Właściwie to pięć (o ile ktoś lubi AMD).
I jakich trupów?
Zamkniecie na wniosek autora tematu.