Mam problem. Niedawno sformatowałam dysk. Tato zainstalował karte graficzną, sieciową, ale muzyczna jest mu niepotrzebna wiec ją zostawił w spokoju. Ja chce sobie posłuchac mp3 i nie moge Więc chce sama popróbować…tylko nie wiem jak to sie instaluje.
Mam WINDOWS 98 a sterownik jakiego mi prawdopodobnie brakuje to YAMAHA YMF719E S SOUNDCARD
Tylko jest jeden problem. Nie wiem skąd mam wziąć ten sterownik. Szukałam na GOOGLE i znalazłam tylko płatny lub gdzie sie trzeba LOGOWAC
Podajcie mi więc linka lub wyślijcie na e-mail asta_jb@o2.pl ten sterownik.
witam - montujesz karte i wgrywasz sterownik najlepiej z menagera zadan ( z tego co wiem to do kazdej karty dostaje sie sterowniki ) cd - jak nie masz sterownika to masz wyszukiwarkę wpisz nazwę karty model i poszukaj w necie napewno jest
podaj jaki masz system i jaką wszesniej miałeś karte bo jak miałeś zintegrowaną to musisz przestawić zworki by ją najpierw wyłączyć a później dopiero komp ci wykryje ta karte która zamontujesz i zainstalujesz stery do niej
Teraz jak sformatował dysk to nie wie pewnie jaką ma karte dzwiekową, nie pozostaje nic jak otwożyć obudowe zdemontować karte i odczytać model, a jak zintegrowana to bedzie w książce dołączonej do płyty gł.
No…coś się ściągneło Teraz tylko zobaczymy czy dobre to jest…ale ja sie na tym za bardzo nie znam…wiec musze zaczekac na tata A jak będzie dobre to normalnei super Wkoncu posłucham piosenek