Jak zarabiać na laptopa

Broń Panie Boże

Dokładnie :wink:

Możesz np. klikać w płatne linki w mailach … :mrgreen:

Mail za 0,5 gr :slight_smile:

Mógłbyś zainteresować się autosurfem, lub zrobić www na którym opiszesz zarabianie przez neta i zyskujesz HHAAJJSS, a nie musisz praktycznie wtedy nic robić :mrgreen:

a pokaz mi firme ktora bylaby wypacalna z tego :wink: kilkne w 10 000 linkow teoretycznie zarobie 10zł :wink: a aby wypacic kase bede musiał miec 100zł :smiley: jak przyjdzie co do czego skasuja mi konto :smiley:

Też ostatnio miałem taki problem :smiley: Potrzebowałem kasy i wpadłem na pomysł handlu na allegro. Zaczynałem w październiku handlując starterami do telefonów komórkowych, kupowałem je po 20-40 sztuk naraz a potem sprzedawałem z zyskliem 5zł na jednym, potem zaczeły się telefony komówkowe itp. Aktualnie mam status “super sprzedawcy” i prawie 200 komentarzy(100% pozytywnych). Sprzedałem ponad 200 tych starterów, a do tego żeby było śmiesznie powiem ci że mam ledwo 18 lat :stuck_out_tongue: przez 4 miesiące zarobiłem prawie 2 tysiące. Ale mam już nowy pomysł na biznes :lol:

tylko nie makrokesza :!: najlepszym sposobem w tym wieku na zarobek jest wizyta u dziadków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zacznij kraść :lol: wiem, ze to nie rozwizanie, ale niektorzy 10tke traktuja jako zawód, dobrze, ze mam na ten temat inne zdanie :wink:

“Jak uczciwie nie zarobie, to uczciwie ukradne” ;|

sprzedawaj na allegro :stuck_out_tongue: - jakies pierdoly ktore maz w domu i sa niepotrzebne… o grosz do grosza a bedzie kokosza :slight_smile:

no i jesli masz jakiegos pracodawce to super. Bo np. hipermarkety juz maja swoich jakis roznosicieli :stuck_out_tongue:

mozesz tez wyrzucic do kosza :stuck_out_tongue: ale niepolecm!! :smiley: