Jak zarobić 1000zł w 6 miesięcy?

Witam!

Mam takie jedno pytanie.Chcę kupić sobie MSI Wind z Wind. XP.

Posiadam już 500 zł.Chcę go kupić za jakieś 6 miesięcy.Tu powiem że moje średnie zarobki to max 10 zł.

Szukam sposobów na zarobienie tych pieniędzy.Znam się na:

-xHTML

-CSS

-C++

Potrafię też zrobić drobny serwis Windowsa.

Jak myślicie,zarobie dużo?

Możesz robić strony, jeśli się nauczysz możesz zacząć pozycjonować strony.

również radze ci robić strony przez pół roku tyle zarobisz ile sobie liczysz za pomoc

naprawianie kompów to dobry interes. W ciągu miesiąca dochodzę do 2k zł.

Co myślicie o cenie 50 za format lub stronę?Dobry interes?

a ile masz lat? od tego trzeba zaczac :slight_smile: bo (DLA PRZYKLADU :wink: ) powiedzmy 10latka nie wezma do tego :wink:

@UP^

50zl za format mi sie wydaje troche za duzo :wink: (u mnie w miescie 40tys. biora 30zl)

wszystko zalezy od miasta

a co na profilu nie mam? Ciekawe czy 10 latek by miał takie doświatczenie jak powiecmy 15 latek.

Jeśli umiesz te języki to możesz np. pisać i sprzedawać szablony stron, lub próbować napisać jakiś programik w C++ :wink:

Ja mam 13 lat, jakby to kogoś obchodziło.

eh, jak się znasz, umieść swoja stronkę w necie, może ktoś będzie szukał pomocy

Raczej z klientelą będzie trudno.Ludzie wolą sobie iść do ZIP’u gdzie kasują 200zł za format.

wszystko fajnie pięknie, tylko jak się skarbówka doczepi to za wiele nie zarobisz,

Dlatego nie preferuje czeków i kart płatniczych. xD

Deodam , jestem ciekaw jak zrobisz serwis Windowsa .

Wątpię żeby ktoś wybrał 13 letniego chłopca mając do wyboru jeszcze serwis .

chksdk /f (czy jakoś tak) w linii poleceń dobre na wszystko

Tu powiem że w Zipie jest tak:

-Dzień Dobry.Coś stało się z moim komputerem.

Facet zagląda i mówi:

-Oj będzie do wymiany zasilacz i procesor.

Koleś przylazł do mnie:

-Spalił się tylko zasilacz.

Poprostu ich nie lubisz i robisz im taką reklamę -.-’

jak mam komus pomóc przy kompie to po wykonaniu zadania oczekuje tylko zimnego dużego (0,66l) piwa :slight_smile:

L33T w WWA firmy biorą od 80PLN do UWAGA! 200PLN netto :slight_smile: 50 PLN dobra cena - poczta pantoflowa jest najlepsza, pani Jadzia powie, że był u niej spec i zrobił to za 50pln, to pani Wiesia poprosi o telefon bo ostatnim razem Zdzisiek zaśpiewał 100PLN :slight_smile: ja osobiście mam niskie stawki i bazuję na poczcie pantoflowej.