Tak jak w temacie.
Mam głośniki creative 2+ subwoofer. Korzystam z Winampa i gdy słucham czegoś troszkę głośniej to od razu tak mi wali ten bas że wszystko zagłusza a dodatkowo dzwoni mi obudowa od kompa :shock:
Gdzie mogę zmniejszyć basy?
Tak jak w temacie.
Mam głośniki creative 2+ subwoofer. Korzystam z Winampa i gdy słucham czegoś troszkę głośniej to od razu tak mi wali ten bas że wszystko zagłusza a dodatkowo dzwoni mi obudowa od kompa :shock:
Gdzie mogę zmniejszyć basy?
W winampie w korektorze pierwsze 3 suwaki przesuń do dołu.
Złączono Posta : 18.07.2007 (Sro) 22:57
Domyślam się, że masz taki pilocik na kabel, przez który można podgłaszać i ściszać może tam wystarczy przekręcić pokrętło BASS LEVEL
a pomyślałeś po ludzku by po prostu w opcjach karty dźwiękowej zmiejszyć moc bassu?? myślenie nie boli.
tak BTW …wiekszość lub prawie wszystkie tak zwane woofery z zestawów dla kompów zasysają w jednej kwestii, nie mają potencjometru do ustawiania progu zbierania basów i prakczycznie buczą nonstop.
Słuchaj, Asasello, cwaniaku. Dział PROBLEMY służy do zadawania pytań w kwestiach problemowych.
Jak bym wiedział co trzeba zrobić to by m nie pytał, nie?
No niestety ale nie mam pokrętła w pilociku. Poza tym potencjometr mam zepsuty, gdy przesuwam, szumi i wogole mi sie wycisza.
Dzieki krystian, podziałało