Na początek napiszę tylko, że zielony w tym jestem… ale zrobiłem sobie szablon aukcji Allegro w Photoshopie i BlueVoda.
Po skopiowaniu kodu HTML i wklejeniu do edytora w Allegro wywala mi informację
W opisie przedmiotu znajdują się niezalecane elementy HTML/JavaScript
Przedmiot może zostać wystawiony po usunięciu niezalecanych elementów z opisu (Więcej informacji).
Podpowedzcie proszę co z kodu wywalić, żeby to działało, a nie zepsuło całości.
W aukcjach głównie chodzi o to by nie było w szablonach nic co możesz zmienić w trakcie aukcji. Czyt obrazki, js, php czy wszystko czym można z edytować czy zostawić sobie pole do zmiany z zewnątrz.
Nie wysyłam za pobraniem. Nie odwołuję ofert. Licytuj tylko jezeli jestes przekonany o chęci zakupu. Wysyłka do 48h po zaksięgowaniu wpłaty.
Wysyłam po zakończeniu licytacji.
[](mailto: ***@****.) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla volutpat porta tellus. Etiam urna tortor, aliquet sed congue in, lacinia quis diam. Donec sed mauris sapien. Sed nec libero augue. Suspendisse vestibulum congue dapibus. Duis suscipit nibh ut libero sodales consequat. Nulla facilisi. In hac habitasse platea dictumst. Praesent sit amet augue sed diam scelerisque aliquam blandit vel ante. Vestibulum molestie, nisl quis convallis rhoncus, ante arcu venenatis lectus, eu varius ipsum lacus in orci. Maecenas dictum nibh quis neque pellentesque volutpat. Nulla non lacus at erat lacinia ornare eget at nulla. Sed viverra orci at eros ullamcorper in mollis mi sodales. Suspendisse enim dui, eleifend a vehicula sed, pretium nec felis. Suspendisse egestas urna tincidunt purus cursus sed ultrices nisl molestie. Aenean vel lorem orci. Nullam porta venenatis ultrices. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce ut elit sodales diam tincidunt mattis eget a diam.
Wg mnie przerobiłeś już istniejącą stronkę, albo dorabiałeś coś do czegoś co ktoś już zrobił. Połączenie divów z tabelami :x
Tak samo do każdej komórki czy diva dajesz osobny styl prawie każdy jest taki sam. Jest to w ogóle nie czytelne. Ogólnie masakra. Na koniec dodam, że trudno zmodyfikować tak mało czytelny kod by coś działało
Niczego nie przerabiałem [-X Wszystkie elementy zrobiłem sam w PS i poskładałem do kupy w programie do tworzenia stron, BlueVoda. Kod HTML wygenerował program. Jak już pisałem nie mam pojęcia o HTML i wydawało mi się, że wykorzystanie właśnie takiego programu jak BlueVoda ułatwi sprawę. Po zapisaniu kodu do pliku .html każda przeglądarka otwiera go poprawnie ale niestety w allegro nie działa
Możecie podpowiedzieć w jakim programie można by to jeszcze zrobić?
Program nie zrobi tego za ciebie. Proponuję ci poczytać o divach i o css. Twój szablon będzie się sprowadzać do pocięcia grafiki którą masz na części o dokładnych wymiarach. Następnie robisz sobie divy i ustawiasz na sztywno ich wymiary (zgodnie z grafiką). A do tych divów wstawiasz tekst. wszystko znajdziesz na stronie www.kurshtml.boo.pl