Witam. Niedawno kupiłem nawigację Goclever 520 Navio z systemową nawigacją Mireo Don’t Panic. Klka dni temu w sklepie spzredawca wgrał mi Igo Primo Truck. Moje pytanie jest: jak można pzrełączać pomiędzy mapami w nawigacjii? Żeby raz był Igo a innym razem Mireo? Pozdrawiam o proszę o pomoc
Z których map korzystasz obecnie?
Domyślnie teraz mam ustawione na Igo.Tzn, jak uruchamiam nawigację to jest Igo a chce móc przełączać pomiędzi Igo a Mireo Don"t Panic.
A może masz teraz lgo, bo innych nie masz? Nie usunął Ci ten “sprzedawca” poprzedniej wersji map?
Jeśli nie masz wgranej nakładki na soft do przełączania między mapami to wyciągnij kartę pamięci i będziesz miał Mireo
Nie zauważyłem żadnej nakładki. Tylko podczas włączania nawigacji pojawia się napis Goclever i uruchamia sie Igo.
W urządzeniach GoClevera mapa Mireo jest wgrana do wbudowanej pamięci nawigacji, inne programy nawigacyjne (iGo, AutoMapa itp.) znajdują się na karcie pamięci. Więc jeśli masz w nawigacji kartę pamięci wyciągnij ją przed uruchomieniem urządzenia, powinna uruchomić się Mireo.
Jeśli nie masz karty pamięci lub po jej wyciągnięciu dalej uruchamia się iGo to znaczy że oryginalna została podmieniona i trzeba ją wgrać na nowo.
Najlepiej odblokować nawigację, i wtedy się umieszcza ikony programu jaki chcesz w danym momencie uruchomić.