U mnie niestety nie. Nawet spod mobilnej przeglądarki się nie da. Załapuje jedynie na głównej.
Mnie wyjątkowo wskoczył bez laga, wylogowanie tylko z portalu i po odświeżeniu forum był nowy.
Robiłem tak:
- Na kompie. Otwarte tylko jedno okno w Operze;
- Strona główna: www.dobreprogramy.pl;
- Wchodzę do profilu, klikam ‘zmień awatar’;
- Klikam ‘usuń aktualny’;
- Znowu klikam ‘zmień awatar’;
- Wgrywam nowy obrazek;
- Wylogowuję się na głównej;
- Wylogowuję się na forum;
- Loguję się na głównej.
Zaraz sprawdzę wedle Twojego poradnika. Chwilka… z/w
Edit: No jak widać… nic z tego. Dalej mam forumowy stary.
Mnie wylogowuje i loguje na obu stronach na raz, obojętnie gdzie kliknę.
Odważysz się zmienić hasło na tymczasowe i dać mi dostęp do swojego konta na 5 min?
Że ja? Żartujesz? heheh
Zaufaj januszkowi. Zobacz, obok avatara ma napisane “Zespół Antykonfliktowy”, czyli to taki miejscowy sędzia pokoju
Uf… uf…
Zaufałam… Może być?
Wyślij mi na prv tymczasowe hasło do swojego konta i obrazek jaki chcesz mieć w nowym awatarze
ps. i pamiętaj o tym aby się wylogować na wszystkich klientach
Jeśli już to nie teraz. Mam już Feierabend i muszę zrobić przekazanie zmiany.
Ok, zrobimy to kiedy oboje będziemy online
Hej,
A może problemem jest sam plik z grafiką? Rozszerzenie, poziom kompresji, rozmiar, rozdzielczość? Tak tylko głośno myślę…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Raczej nie. Mi również nie udało się zmienić avatara na forum, mimo zastosowania polecanych tu zaklęć i tych samych plików, używanych od kilku lat.
U mnie również przez dłuższy czas nie udawało się zmienić zdjęcia. Po wpisie @tomekb spróbowałem jeszcze raz, usuwając awatara na stronie portalu i dodając ponownie tego samego. Po tych operacjach i ponownym przelogowaniu awatar na forum w końcu wskoczył. Jak widać nie wszystkim się to udaje. Choć z tego co czytam, na stronie portalu u tych osób zmienia się prawidłowo. To też jest dowód na to, że to raczej nie problem z plikiem graficznym.
U mnie to samo… kombinowałem na wszystkie możliwe sposoby i nic nie ruszyło.
Hej,
Stąd też moja wypowiedź to raczej luźna sugestia. Zresztą tak właśnie pisałem. Ale gdzieś jest na rzeczy - a może to połączenie kilku czynników powoduje problem?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Też o tym pomyślałam. Przepuściłam ekstra nawet, swój nowy przez Gimpa z takimi samymi nastawami, jak miał poprzedni avek i nic. Dalej nie załapało zmiany. Odpuściłam. Nie ma sensu się męczyć z tym.
Masz za to zamiast jednego, dwa fajne avatary - trzeba w życiu widzieć pozytywy
Problem w systemie a nie w pliku, skoro mój się dodał ostatecznie po 6 godzinach walki.
O widzisz! I to jest fajny argument