Jak zmienić awatar?

U mnie niestety nie. Nawet spod mobilnej przeglądarki się nie da. Załapuje jedynie na głównej.

Mnie wyjątkowo wskoczył bez laga, wylogowanie tylko z portalu i po odświeżeniu forum był nowy.

Robiłem tak:

1. Na kompie. Otwarte tylko jedno okno w Operze;
  2. Strona główna: www.dobreprogramy.pl;
  3. Wchodzę do profilu, klikam ‘zmień awatar’;
  4. Klikam ‘usuń aktualny’;
  5. Znowu klikam ‘zmień awatar’;
  6. Wgrywam nowy obrazek;
  7. Wylogowuję się na głównej;
  8. Wylogowuję się na forum;
  9. Loguję się na głównej.

Zaraz sprawdzę wedle Twojego poradnika. Chwilka… z/w
Edit: No jak widać… nic z tego. Dalej mam forumowy stary.
Mnie wylogowuje i loguje na obu stronach na raz, obojętnie gdzie kliknę.

Odważysz się zmienić hasło na tymczasowe i dać mi dostęp do swojego konta na 5 min? :wink:

Że ja? Żartujesz? heheh :stuck_out_tongue:

Zaufaj januszkowi. Zobacz, obok avatara ma napisane “Zespół Antykonfliktowy”, czyli to taki miejscowy sędzia pokoju :wink:

1 polubienie

Uf… uf…
Zaufałam… Może być? :wink:

1 polubienie

Wyślij mi na prv tymczasowe hasło do swojego konta :slight_smile: i obrazek jaki chcesz mieć w nowym awatarze :slight_smile:
ps. i pamiętaj o tym aby się wylogować na wszystkich klientach :slight_smile:

Jeśli już to nie teraz. Mam już Feierabend i muszę zrobić przekazanie zmiany.

Ok, zrobimy to kiedy oboje będziemy online :slight_smile:

Hej,

A może problemem jest sam plik z grafiką? Rozszerzenie, poziom kompresji, rozmiar, rozdzielczość? Tak tylko głośno myślę…

Pozdrawiam,
Dimatheus

Raczej nie. Mi również nie udało się zmienić avatara na forum, mimo zastosowania polecanych tu zaklęć i tych samych plików, używanych od kilku lat.

1 polubienie

U mnie również przez dłuższy czas nie udawało się zmienić zdjęcia. Po wpisie @tomekb spróbowałem jeszcze raz, usuwając awatara na stronie portalu i dodając ponownie tego samego. Po tych operacjach i ponownym przelogowaniu awatar na forum w końcu wskoczył. Jak widać nie wszystkim się to udaje. Choć z tego co czytam, na stronie portalu u tych osób zmienia się prawidłowo. To też jest dowód na to, że to raczej nie problem z plikiem graficznym. :wink:

U mnie to samo… kombinowałem na wszystkie możliwe sposoby i nic nie ruszyło.

Hej,

Stąd też moja wypowiedź to raczej luźna sugestia. Zresztą tak właśnie pisałem. Ale gdzieś jest na rzeczy - a może to połączenie kilku czynników powoduje problem?

Pozdrawiam,
Dimatheus

Też o tym pomyślałam. Przepuściłam ekstra nawet, swój nowy przez Gimpa z takimi samymi nastawami, jak miał poprzedni avek i nic. Dalej nie załapało zmiany. Odpuściłam. Nie ma sensu się męczyć z tym.

1 polubienie

Masz za to zamiast jednego, dwa fajne avatary - trzeba w życiu widzieć pozytywy :wink:

2 polubienia

Problem w systemie a nie w pliku, skoro mój się dodał ostatecznie po 6 godzinach walki.

1 polubienie

O widzisz! I to jest fajny argument :smiley:

2 polubienia