Na wstępie dodam że próbowałem już wielu sposobów i przeszukałem wiele zanim to napiasałem.
Te programy nie dały rady: my video converter, my video master, any video converter.
Prosze o pomoc. Dziękuje.
Na wstępie dodam że próbowałem już wielu sposobów i przeszukałem wiele zanim to napiasałem.
Te programy nie dały rady: my video converter, my video master, any video converter.
Prosze o pomoc. Dziękuje.
Jesteś pewien, że to jakiś plik multimedialny?
Ja znalazłem, że to jest: Lexmark Firmware Flash File, ProShow Show File, Punch Home Design Series CAD Data File. Ale ani słowa o multimediach :?
Na innych stronach znalazłem info, że pliki PSH mogą wskazywać na uszkodzenie rejestru…
Zobacz tymi programami:
MyVideoConverter
Video Convert Master
Ale nie są one darmowe.
A dodałem że tymi nie idzie :!:
– Dodane 12.05.2009 (Wt) 20:08 –
To jest krótki film.
Prześlij go na mój mail
adres można
Poszło na gg…
Jeśli nic nie otrzymałeś napisz pod numer widoczny w podpisie…
Doszedł adres.
Wysyłam, strasznie powoli idzie…
– Dodane 12.05.2009 (Wt) 20:56 –
Dochodzi prawie do końca wysyłania i pojawia sie komunikat że program pawer point otwarty zapisz i zamknij program a parogram mam zakniety dzis cały dzień to co jest tu grane?
– Dodane 15.05.2009 (Pt) 17:09 –
Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu całego pakietu office (który już działa poprawnia- bez komunikatów o otwartym pawer poincie który był zamkniety :o ) plik z filmem da się odtworzyc zwykłym programem typu plyer i jest to zwykły plik AVI
.
Dzieki wszystkim za pomoc i zainteresowanie :!:
Temat zamknięty