A ja mam taki problem, pobrałem sobie kompozycje Windows 7, na Windowsa XP, i teraz chce go zmienić na normalnego Windows XP co zrobić :?: :?: :?:
Z góry Thx
A ja mam taki problem, pobrałem sobie kompozycje Windows 7, na Windowsa XP, i teraz chce go zmienić na normalnego Windows XP co zrobić :?: :?: :?:
Z góry Thx
Nie podpinamy się pod cudze tematy.
Podaj jaki rodzaj kompozycji to był, zwykła wrzucana do folderu Resources-> Themes czy jakiś transformation pack ??
Miałem normalnie Windows XP zwykły styl, nie dawno pobrałem sobie kompozycje Windows 7 i teraz chce miedz z powrotem tamten styl zwykłego XP
Najlepiej było by gdyby mi mógł ktoś to wytłumaczyć pod gg;5922782
Pomagamy sobie na forum, czy do tego stylu 7 był instalator w postaci pliku “exe”, najlepiej podaj link do niego.
pobrałem z tej stronki http://shp.net.pl/modules.php?name=StyleXP zapisał się mi na kąpa z rozszerzeniem exe
No OK, widzisz zainstalowałeś Transformation Pack, co wiążę się z głęboką ingerencją w rejestr, może nie będzie tak strasznie
.
Program powinien mieć swój wpis w menu start, poszukaj, w jego folderze powinna być opcja “Uninstall”, skorzystaj z niej.