Nie wiem czy piszę we właściwym wątku. Chodzi mi o to, że mam utwór zapisany w pliku AIFF i chciałabym go prztworzyć na MP 3. Jak mogę to zrobić?
Dzięki za pomoc, ale większość artykułów jest w angielskim. Zapomniałam dodać, że jestem dość leciwa i mnie uczono (z mizernym skutkiem) języka “przyjaciół”. Mam plik audio w formacie AIFF i potrzebuję konkretnej rady. Nie mogę go nagrać na płytkę, ani nigdzie przesłać (bo moi leciwi znajomi nie maja odpowiednioch programów i nie mogą go odtworzyć).
Szukałam w google, ale wszędzie jest pomoc w odwrotnym kierunku. Proszę o łopatologiczną pomoc. Proszę o konkrety dla konkretyna, bo w mojej młodości liczyło się na liczydłach i mam tyły. Z góry dziękuję za pomoc.
Mufka , popraw tytuł tematu, używając przycisku 
Powiedz mi jeszcze czy korzystanie z tej stronki jest bezpieczne. Chodzi mi o to, że mam plik, który nie może przedostać się do netu. To utwór, który będzie dopiero promowany i łeb mi urwią jak to się pojawi w internecie (z wysokiej półki). Dlatego wolałabym przetworzyć go sama.
Boże! ![]()
Przekonwertuj programem co podałem wyżej.
Wielkie dzięki. Jutro to będę rozgryyzała, bo jak widzę interfejs jest angielski. Mam nadzieję, że dam radę. Naumiałam się stawiać system (w moim wieku), to i z tym może sobie poradzę. Dam ci znać jak poszło, a na razie mogę tylko powiedzieć, że jestem wdzięczna za pomoc
.