Witam!
Jak moge zmienić rozdzielczość ekranu na wyższą bo w Właściwośći:Ekran->Ustawienia maxymalna to 1024x768
Jeśli to ważne to karta graficzna to Palit GeForce 8600 256MB Sonic+
Witam!
Jak moge zmienić rozdzielczość ekranu na wyższą bo w Właściwośći:Ekran->Ustawienia maxymalna to 1024x768
Jeśli to ważne to karta graficzna to Palit GeForce 8600 256MB Sonic+
Zainstalowane masz sterowniki. A przez Nvidia Dekstop Manager nie można zmienić?
PPM na Pulpit->Panel Sterowania NVIDIA->Wyświetlanie->Zmień atrybuty rozdzielczości i suwakiem ustawiasz odpowiadającą Ci rozdzielczość.
W Nvidia Dekstop Manager maxymalna też jest 1024x768.
Sterowniki też mam zainstalowane
He he, myślisz, że nie zrobił tak podstawowej rzeczy, jaką są sterowniki? :mrgreen:
Bo jeśli to prawda, to :o
A jeśli nie: zaktualizuj profile dla monitora, sprawdź kabel, pogrzeb w ustawieniach ekranu w samym sterownikach.
tam również maxymalna to 1024x768. czy to moze miec cos wspolnego z monitorem? bo moj to stary rzęch i moze nie ma mozliwosci ustwaic lepszej?
He he, no jeśli jest stary, to co się dziwisz, że nie możesz większej ustawić Ale 1024x768 to w sumie kiepska rozdziałka…
Ale nie masz pojęcia jak stary jest monitor
a tak serio to zamierzam w najbliższym czasie kupić jakięs LCD 19" i czy wtedy bedzie mozliwosc ustawienia większej?? Bo jak na panoramicznej 19" max to bedzie 1024x768 to sie chyba za… zezłoszcze
Tak myślę, ja mam bez instalowania sterowników 1024x768, ale mój monitor obsługuje wysokie rozdzielczości.
mam 17" CRT firmy WYSE
cwir , ja też mam CRT 17" i da się większą rozdzielczość ustawić niż 1024x768