Jak Zmienić WMP w Mozilli?

Witam , jak moge zamienić tego starego Media Player Classic w mozilli

584ddddecadc86e4m.jpg

na normalnego WMP 10 albo 11 ( kiedys go mialem w mozilli ale nie wiem co sie stalo ze pojawil sie media player classic , prawdopodobnie to przez realplayera ale nie jestem pewien) wiec co mam zrobic zeby miec odtwarzac wmp w mozilli ??

Zainstaluj jeszcze raz WMP 11, a jak to nie pomoże to zainstaluj Firefoxa na nowo.

Raczej to lekarstwo nie pomoże bo raczej nie chodzi tu o przzeglądarkę Firefox. Przypuszczalnie trzeba zainstalować odpowiednią wtyczkę do Mozilli (o ile taka istnieje) ale są z tym kłopoty. Próbowalem kiedyś i też mi się nie udało. Najprostsze rozwiązanie to zmienić przeglądarkę np. na Firefoxa.

to jest FF przyjrzyj się na zdjęcie

Rzeczywiście :slight_smile: Nie przyjrzałem sie zdjęciu tylko zasugerowałem nazwą. Przy instalacji innego playera np. QuickTime czy RealPlayer instalatory tych programów tak zmieniają konfigracje, że najprostszym i skutecznym rozwiązaniem jest ponowna instalacja WMP jeżeli chce się aby ten odtwarzacz był domyślnym odtwarzaczem. Można by też grzebać w rejestrze ale to nieco uciążliwe.

już jest ok , zainstalowałem jeszcze raz WMP i działa :] dzieki za pomoc