nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale mam pytanie jak zrobić backup skype? może mi ktoś odpowiedzieć
W jakim celu chcesz to zrobić? Jeśli chodzi ci o kontakty do znajomych to nie ma takiej potrzeby - one są przechowywane na serwerze i jeśli nawet na innym komputerze zalogujesz się na Swoje konto to wszystkie kontakty automatycznie pojawią się na liście. Możesz też kontakty wyeksportować do pliku: menu “Kontakty -> Zaawansowane”
chodzi o użytkowników
Po ponownej instalacji wpisujesz swój login i hasło, a program sam pobierze listę kontaktów z serwera.
moja siostra się wkurzy że nie ma jej na liście gdyż mam jeszcze wersje 4.0 a ja musze zaaktualizować
To instalujesz nową wersje i tak jak wyżej.
szymonek760 - o co Tobie właściwe chodzi?.Przecież poprzednicy wszystko dokładnie Ci wyjaśnili.
Jeśli chcesz zaktualizować program Skype to klikasz po uruchomieniu go na Pomoc=>Sprawdź aktualizacje i jeśli jest możliwość aktualizacji to uruchamiasz ją i program aktualizuje się samoczynnie z zachowaniem wszystkich dotychczasowych ustawień (w tym z listą dotychczasowych kontaktów).
Jeśli natomiast odinstalujesz Skype(tylko w jakim celu?),pobierzesz najnowszą wersję i zainstalujesz ją to tak jak pisze Ci fiesta wpisujesz swój login i hasło, a program sam pobierze listę kontaktów z serwera.
nie radzę aktualizować