Jak w temacie chodzi tu mianowicie o system Vista.
Uprzedzając fakt,że za chwilę jakiś filozof napisze żebym poszukał w google.
Szukałem nie znalazłem.Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje.
Jak w temacie chodzi tu mianowicie o system Vista.
Uprzedzając fakt,że za chwilę jakiś filozof napisze żebym poszukał w google.
Szukałem nie znalazłem.Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje.
panel sterowania
system i konserwacja
-wykonaj kopie zapasową komputera
proponuję darmowy - http://www.easeus.com/disk-copy/
albo Norton Ghosta, Acronis True Image i jeszcze parę innych.
Napisz jaki masz dysk twardy (tzn jakiej firmy) bo do niektórych jest naprawdę dobre oprogramowanie do robienia backupu Windowsa.
Chodzi mi o takie coś że jeśli nawet nie będzie się dało wejść do systemu to i tak będzie można odzyskać windowsa.Istnieje taka możliwość?
Jak byś przeczytał to co napisałem i poczytał strony z linków to byś głupich pytań nie zadawał,ale cóż najlepiej jest podać kawę na ławę.
Jeszcze raz napiszę - podaj firmę dysku twardego. Do niektórych dysków firma Acronis (czyli jedna z liderów tego typu oprogramowania) dołożyła darmowe oprogramowanie, którym zrobisz to co właśnie chcesz zrobić. Ale w przypadku innych dysków też są dobre darmowe odpowiedniki. Więc napisz firmę a ja podam ci linka do odpowiedniego softu.
Tak jest najłatwiej napisać, słabo szukałeś lub wcale. Obserwuję wysyp coraz więcej takich “nie filozofów”.
Ma podane pod nos i to nie potrafi skorzystać.
Jeśli nie pomagasz to proszę a nawet błagam opuść temat.
Przeczytałem.Jak wspomniałem chodzi o to gdy w przypadku uszkodzenia systemu można było go odzyskać.Takiej informacji nie mogłem znaleźć w internecie.
A w jaki sposób to mogę sprawdzić?
Ściągnij i zainstaluj ten program:
i w lewej części rozwiń gałąź “Magazyn” i kliknij na “Dyski fizyczne”. Po prawej u góry będzie: Dysk nr 1 - … (tu przepisz i podaj).
WDC WD3200BEVT-22ZCT0 ATA Deviance
Czy o to chodziło?
Zainstaluj ten program a po południu opiszę ci jak z niego korzystać, bo teraz w pracy jestem:
Program jest darmowy przeznaczony jako soft do dysków WD i od Acronisa, a to mówi samo za siebie.
Daj znać czy mam ci później opisywać obsługę programu czy nie.