Witam. Chciałbym zrobić bardzo fajną i przejrzystą prezentację szkoły w PowerPoincie. Chciałbym abyście mi podsuneli wasze idee robienia prezentacji w tym programie. Mam Microsoft Office 2000. Więc jakby mi któs pomógł to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam LOL_!
Chodzi Ci o to, że masz przedstawić swoją szkołę w prezentacji? Jeśli tak to może w ten sposób:
-
Nazwa szkoły + zdjęcie
-
Położenie szkoły + ew. mapka własnej roboty
-
Zalety
-
Zakończenie
To nie uczyli Cie w tej szkole jak robić prezentacje?? Jak wiesz jak to tylko inwencja twórcza. A jak nie wiesz to się nie pchaj przed szereg.
Popatrz na stronach różnych szkół, jak wyglądają ich prezentacje.
Konkretnie dla kogo to ma być prezentacja? Dla kadry, kumpli czy na jakiś konkurs? Temat luzno związany ze szkołą, głównie statystyki (ew. osiągnięcia) czy jeszcze coś innego?
Napisz coś więcej bo to tak jak bym napisał: “chciałbym zrobić bardzo fajną prezentację o samolotach” - jak widzisz nic jednoznacznego z tego nie wynika :roll:
Postaraj się o ładną szatę graficzną, wklej jakieś filmy, dodaj muzykę (np. hymn szkoły jeśli takowy istnieje), zdjęcia i treść musi być nienaganna (bez błędów ort. int. styl. itp ale też w przystępnej formie, w żadnym wypadku nie całe strony ciurkiem)