Chce zrobić z kolegi brecht.Wziąsc strone i żeby że on jest wystawion y na allegro i chcę zrobić screna całej strony jak to zrobić i później ją edytować?
Pozdro 8)
Chce zrobić z kolegi brecht.Wziąsc strone i żeby że on jest wystawion y na allegro i chcę zrobić screna całej strony jak to zrobić i później ją edytować?
Pozdro 8)
Programem FastStone Capture (skrót Alt + PrtSc SysRq) robisz screena strony, a edytujesz w dowolnym programie graficznym.
wyświetla mi sie tylko screen kawałka strony a nie całej :?
To ma być screen całej strony a nie tylko ekranu!!A całe strony nie mieszczą sie w ekranie i terzeba je przesuwać w dół. :roll:
Chodzi Ci o sklejenie kilku screnów? Jeżeli tak to jakoś nie widzę sensu tak trochę utrudnianiać zrobienia scren’a całej strony skoro można skorzystać z jakiegoś programu do tego przenaczonego który sam zrobi screna całej strony.
rudakita Zajrzyj do tego tematu:
a tak jak tutaj jeden user naszego forum zrobił http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? … e46133677a
rudakita
Klikasz tą kombinację, a potem wybierasz kursorem miejsce, którego screen ma być wykonany. Program sam przewinie stronę.
Ponieważ można skorzystać z programów do tego przeznaczonych (patrz link w moim poprzendim poście) albo zrobić kilka screnów i powycinać z kolejne części strony i połączyć używając do tego jakiegoś programu graficznego np. Painta…
Mi nie przewinął
A robisz screena od samej góry strony ?
moja propozycja jest taka zgraj sobie strone z allegro na dysk…i edytuj nawet w glupim POWER POINT-cie
Tak.Proóbowałem od dołu też nic :-x
Złączono Posta : 24.08.2006 (Czw) 21:17
Jak?
Czyli musi wyjść.
Wciskasz Alt + PrtSc SysRq.
Najeżdzasz kursorem na stronę i klikasz lewy przycisk myszy.
Program przewinie stronę i wyda dźwięk, potem możesz zapisać i edytować w jakimkolwiek programie.
Dalej nic .Strona sie nie przeciąga :oops:
W dowolnej przeglądarce ===::> Menu Plik / Zapisz jako - strona HTML