Jak zwiększyć fps bez zmiany ustawień dark souls

Mam w grze dark souls remaster na otwartej przestrzeni podczas walki 29/33/37 fps .ale gdy zniżek ustawienia z high na low to daje 2fps.rozdzielczość to 1180x820 .Jak mogę zwiększyć fps

Zmniejsz rozdzielczość na 1024x640.

Jaki masz sprzęt?
Możesz, jeżeli masz jakiekolwiek doświadczenie, spróbować OC o 100 /200 MHZ na procku/grafice/ RAM . Zazwyczaj w DESKTOPIE można ze 100 na stockowym chłodzeniu ugrać. Druga sprawa to ustaw Zwykłe HD, wyższe rozdzielczości na Twój sprzęt (jaki) za wymagające.

zwykłe HD bez zmian .OC o sto na karcie mogę spróbować

Odpuść, Ty nie masz karty a integre Intela. Na tym się nie gra, niestety do gier potrzeba karty lub w ostateczności integry AMD :wink:

Moja karta to gt720

to zło

Wymiana gt750/750ti/1030/rx550.
720=złom.

Z tej listy chyba 1030 bym odrzucił.

Można i 1030 odrzucić, zależy co ma w środku, jak i5, to na 570 można spoglądać, ale przy Quadach itp…:wink:

Szkoda czasu,pieniędzy i wysiłku na tego złota. Wszystkie gry ,które lubię są na ps3 które chce kupićwiczenia i telefonie. Jak mam wydać 400 na naprawę tego szrotu wole kupić ps3 w zestawie z diablo i granice turismo

GTX 750 to 150 zł, ale jak chcesz. BTW: podaj specyfikacje kompa, może sama grafika wystarczy?

q9300 i GT 720 8gb zjebany płyta główna audio nie działa zasilacz dobry 500w i fotki tak samo.Maks 350 i to co jest w komputerze. Czyli tyle ile bym wydał na ps3 i gry

GTX 1050, RX 560 i lecisz w wiedźmina 3.

xd GT 1050 za 350 co ćpiesz.Ja tylko leki na depresję z piwem mieszam.A ty to włogule

poza tym nie lubie wiedzmiana

Kaktus, wracaj do książek i kultury się poucz :wink: … bo trochę przeginasz …

wróciłem ,ale tylko na dziś .Mam wolne od dźwigania torebki dziewczyny i nauki chemii