Witajcie, od dłuuuższego czasu przymierzam się do kupna drukarki. Posiadam windows 7 64bit jednak wydaje mi się że wszystkie nowe drukarki mają są obsługiwane przez ten system. Dawno temu posiadałem (posiadam) drukarkę Epson stylus color 480, drukarka po prostu cud, miód i rewelacja, tusze po 10 pln oczywiście w zamiennikach, służyła mi przez wiele dobrych lat, do czasu gdy stary pc’et poszedł w odsiadkę i zawitał system windows 7, i tu zaczynają się schody już z działaniem i sterownikami ale nie będą was zagłębiał w parodię bo nie tego chciałbym się dowiedzieć Po rodzinie widzę że dużo mają drukarek laserowych, czy rzeczywiście są ona dobre i bez awaryjne? Drukarka głównie będzie służyć do druku tekstu, może od czasu do czasu coś kolorowego (jakieś zdjęcie, obrazki itp) w domowym zaciszu.
Podchodzę do tego w taki sposób że wolę dać więcej za drukarkę niż potem płacić niebotyczne ceny za tusz/toner.
Górny pułap to 300 pln myślę że max, chciałbym dowiedzieć się również (może i na waszych doświadczeniach) jak sprawuje się drukarka i koszt wymiany jak wyżej wspominałem tuszu/toneru.
Gdy coś mi się przypomni jeszcze to zapewne pojawi się post bądź edycja z informacją
Heja !