Jaką powinna mieć pojemność? Jakieś pożyteczne dodatkowe gadżety?
Czy warto zainwestować w droższą, która ponoć smaży frytki na łyżce oleju? Kuszące, ale… czy takie frytki są jadalne?
Zaraz dziwnym trafem z rzadko używanego konta “ktoś” opisze jakąś frytkownicę z dokładnym linkiem - tak, jak to jest w każdym Twoim wątku. Pozycjonujesz strony.
2 polubienia
To zależy czy chcesz frytkę smażyć dla 1-ej osoby czy frytki dla 100-tu osób.
PS. Nie lepiej na portalach kulinarnych szukać odpowiedzi?
Ja mam któryś z modeli Tefal Actifry. Wrzucam do niej frytki aviko i po 13 minutach wychodzą idealne. Czasami przyprawiam, ale nigdy nie dodaję oleju.
A dla tego osobnika z foto jaka frytkownica - jej pojemność: dla 1 czy 27 osób?
Czyli smażysz w głębokiej wodzie?