Jak będziesz grał w obecne tytuły przez 3 lata to tak, przecież producenci gier nie będą czekać aż zmienisz laptopa.
Na Twoim miejscu zostawił bym obecnego laptopa (jeśli jest potrzebny komp mobilny), i kupił stacjonarnego do gier, grafy szybko się starzeją, co parę m-c wychodzą nowe.
A co z kartami graficznymi ATI Radeon X300 to dobra karta czy o wiele lepsze są GF ? jeśli GF to jakie ? i czym różnią się odznaczenia przy tych kartach Gt, Gs ?
Ale mała szansa jest. Bys potrzebował parę kabli, tą kartę i ta karta by musiała być na wierzchu (tak jak np. myszka i oczywiście kogoś kto ci to zrobi. Ale to by wyszło drożej niż nowy komp
A co z kartami graficznymi ATI Radeon X300 to dobra karta czy o wiele lepsze są GF ? jeśli GF to jakie ? i czym różnią się odznaczenia przy tych kartach Gt, Gs ?
X300 to odpowiednik Radeona 9550, GPU przeniesione z AGP na PCI-E, do nowych gier się nie nadaje, a i w starszych może być kiepsko, większość X300 na rynku ma 64 bitową szynę.
Niestety bądź stety jestem zmuszona kupić nowego laptopa, dlatego spytalam o grafikę, żeby być jakoś zorientowana, a nie wiem co na rynku jest obecnie dobrego, kaskę mam do 3000 jeśli uda mi się sprzedać mojego