Jaka karta do płyty MSI A55M-P33

W starym jak świat komputerze mam płytę MSI A55M-P33 (https://www.msi.com/Motherboard/A55M-P33/Specification ) ale chyba sypie się grafika bo ekran cały czas miga tak jakby był problem z odświeżaniem. Stawiam na grafikę bo jako TV monitor daje radę nic nie miga itp. Bardzo wyraźnie miga jak np włączony jest odkurzacz albo pralka :frowning: Pytanie jaką grafikę byście polecili do tej płyty? Wymagający nie jestem taka jak jest zintegrowana mi wystarcza w zupełności… ale to miganie mnie drażni :slight_smile:

To brzmi na problemy z instalacją elektryczną w mieszkaniu, a nie jak problem z kartą. Próbowałeś podłączyć do innego kontaktu w mieszkaniu? Masz podłączone bezpośrednio do kontaktu czy pod jakąś porządną listwę?

Odpowiadając na pytanie: Możesz tam wpakować nawet GTX 1080 Ti, tylko jak masz porządny zasilacz. :wink: Jeżeli nie masz wymagań żadnych pod kątem gierek czy czegoś takiego, to weź po prostu pierwszą z brzegu w sklepie pod PCIe i tyle. Geforce GT 710 wystarczy, aby oglądać filmy i po prostu aby działał komputer. Najlepiej rozejrzyj się za używkami to i poniżej 100 zł jakąś kartę znajdziesz.