Cześć, jaką karte graficzną polecacie do 300zl, żeby była nowa nie dawajcie linków do olx lub innych portali używanych.
Radeon RX550?
jakiegoś linka masz? do tej karty bo chłop z mojej okolicy ze sklepu polecał GT 1030
dozbieraj 50zł i kup gt 1030 choć w ■■■■ się nie opłaca
1030 też ok, ale ta ma 4GB VRAM
ale i tak gt 1030 ma większą wydajność
Minimalnie, ale 2 GB VRAM to już spore ograniczenie.
ja mam upatrzoną gt 1030 tylko nie wiem co lepsze gt 1030 oc czy zwykly radeon rx 550?
Nie zwykły radeon 550, a dopakowany radeon 640 jednostek, zamiast 512 w zwykłym, i 4 gb VRAM, zamiast 2. Czyli odpowiednik tego na ebayu, dla mnie, jak już nasz drogi kolega napalił sie na “nowy złom”, to niech przynajmniej weźmie najwydajniejszy… https://www.ebay.com/itm/PowerColor-Red-Dragon-Radeon-RX-550-4GB-GDDR5-GPU-Full-640-Stream-Processors/184385221121?hash=item2aee373201:g:GzkAAOSw6VJfJd7-
Jak ktos ma lepszy pomysł, to poprosze, bo uzywane już sie rozpadają mu oczami wyobraźni, nawet 1050 czy 560.
jaki złom jak ja nie chcę ryzykować na kart z olx
gtx 1030 i rx 550, to jest karta do wyświetlania pulpitu, przy czym 550 jest minimalnie lepsza, rób jak cchesz .
eh czemu wysyłasz linka do kart używanych chłop ze sklepu i tata kolegi co ma swój sklep i również mowi zebym se kupił nową a nie używaną
Może dozbieraj trochę kasy i kup 1650 za mniej niż 600zł nową? Cena 2 razy wyższa, ale wydajność 3 razy lepsza
wiesz o tym ze uzbierac 600zl to nie jest tak o
Nie jest? Pójść do pracy na dwa weekendy po 12h na wykładanie towaru i masz.
No wiesz @Kisielek
Gorzej jak ma 3 dziecka z nową żona i była jeszcze go ciśnie o alimenty, a tu na czynsz brakuje.
Druga opcja tato nie daje mu kieszonkowego -,-
A tak na poważnie to faktycznie tamte grafiki to faktycznie słabiutki ale jak nie chcą nic grać tylko na necie siedzieć to styknie jak w coś pograć to poniżej 1650 bym nie schodził w takim wypadku.
Jakoś kiedyś można było zmarnować 2 weekendy na wyprowadzaniu wszystkich psów w bloku żeby kupić Diablo II.
A tam odrazu z psami sie męczyć…
Skosić trawnik komuś idzie sie przy tym jeszcze spokojnie odprężyć sie albo
do sklepu na rozładunek lub wystawić towar z magazynu na półki w sklepie.
Suchar, jak chcesz to Ci dam za friko gtx 760 2gb windforce z trzema wiatrakami grałem na tym w ets2 i warzone. Używana.
Jak nie będzie chciał to ja bym się nieśmiało zgłosił po nią