Jaką kartę GTX 1080 wybrać

Witajcie

Ponieważ widzę, że ceny kart zaczynają delikatnie spadać a nie wiadomo co będzie za chwilę, chciałbym kupić GTX 1080, po moich ostatnich przygodach w grę wchodzi tylko zakup nowej karty, no i tu pytanie co wybrać. Zastanawiam się nad poniższymi dwoma:

http://zwarty.pl/LI57R3Y w euro jest wersja z gpanelem nawet, więc trzeba się spodziewać niebawem wyprzedaży przed premiera GTX 2000 series

Patrz na długość fabrycznej (nie sprzedawcy) gwarancji :slight_smile:
ps. EVGA :slight_smile:

up - to też Zotac po rejestracji.

heheh widzę, że ile ludzi i kart tyle opinii, mnie w sumie interesuje też kultura pracy, nie chcę mieć wiertarki w kompie gratis, względnie innej pralki.

Nie chcesz hałasu, wybierz chłodzenie wodne:

ps. wg ceneo już od 3k zł.

zotac zupełnie odpada, bo się nie zmieści do obudowy przynajmniej wersja AMP Omega czy jak ją tam zwać, mam obudowę midi tower do której wejdzie karta o max długości 320 mm

Śmiało bierz Gamerocka

Dobry i stosunkowo tani model.

Bierz co tańsze z tych dwóch ofert. Generalnie z obu modeli będziesz zadowolony. W przypadku Palita upewnij się czy masz masz na niego miejsce, bo to prawie 3 sloty.

Radziłbym zaczekać aż ceny jeszcze spadną, ale w tej porypanej sytuacji chyba lepiej tego nie robić :wink:

Otóż to - obawiam się powtórki z przed kilku miesięcy, że ceny spadną na chwilę a potem wywindują się jeszcze bardziej… przecież ten MSI kosztował o zgrozo pod 3500 zł więc przy 3100 zł to już spora obniżka.

Gamerock jest świetną opcją - jeden z fajniejszych GTX 1080 - wiec warto go brać